Why i choose this business???

Empat anugerah ‘Best Under A Billion‘ selama empat tahun berturut-turut dari majalah Forbes Asia kepada our company bermula 2007. Satu-satunya syarikat dari Malaysia yang telah mencipta rekod sebegini. Anugerah ini ialah pemilihan 200 syarikat kecil dan sederhana dari Asia yang berprestasi paling cemerlang. Anugerah disampaikan oleh Christopher Forbes, Naib Pengerusi Forbes.Mendapat pengiktirafan melalui Anugerah CSR Perdana Menteri 2009 di bawah kategori Pembangunan Wanita dari Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat. Anugerah disampaikan sendiri oleh Perdana Menteri, Dato’ Sri Najib Tun Razak.

Menerima Anugerah Kecemerlangan Perniagaan Beretika 2010/2011 dengan pengiktirafan tertinggi dari Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan pada 9 Disember 2010.
Menerima Anugerah Kecemerlangan Perniagaan Beretika 2010/2011 dengan pengiktirafan tertinggi dari Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan pada 9 Disember 2010.

Syarikat yang diisytiharkan Patuh Syariah dibawah Suruhanjaya Sekuriti

Pelaburan melebihi RM2 juta dalam program pengiklanan, termasuk 30 papan iklan di lebuh raya-lebuh raya utama, iklan di TV3 dan TV9, serta program khas Wanita Hari Ini dan Majalah Tiga.And last but not least..

My mentor sendiri keluar dalam magazine Personal money! Of all CDM in Malaysia beliau terpilih jadi penghias cover magazine!Dan bersyukur dipertemukan dengan LEADER2 yang hebat!!!


So guys, jangan ragu2, pening2, keliru with our company!!
company dah KUKUH, MANTAP, STABIL, BEBAS HUTANG!!!!
prove already kita di landasan yang betul!!
choose da good & best leader to be our idol & we need to move OUR SELF
to be a good person..SO HOW???show yourself to us & we will present to u more detail how this business can change YOURSELF to be a
SUCCESSFUL PERSON..!!!

DON’T HESITATE TO CALL @ SMS ME!!!
019-6615447

Adibah Karimah

>