Keropok Lekor & Nasi Dagang!!!


Hye everyone!!..tomorrow 12hb – 14hb (selasa-khamis) i will be in terengganu!!…yeaahhh~~….rasanya dah lama kot x balik..hehe…bila balik ni macam2la mengidam nak makan itu ini…kalau balik terengganu tak sah kalau tak makan keropok lekor, nasi dagang, laksa & laksam terengganu.. wallawehhh…ni yg buat lagi x sabar nak balik!!..besides nak ambil my son yg terchenta tinggal di kampung almost 1 month after bibikku tiada….;p
peluang bercuti ke negara eropah iaitu london dan paris secara free memang seronok sambil menjana pendapatan dengan bisnes korset premium beautiful
tempat-tempat best di london dan paris bakal dilawati… insya Allah

Besides that, x lupa pada biz partners & new clients yg terchenta…lets meet up & sure trip LONDON & PARIS is waiting for you guys…;)

ADIBAH
019-6615447

Adibah Karimah

  • Siti Suriani says:

    biz ape yer? best nyerrr… 🙂

  • Sabrina says:

    Have a safe journey dear! Enjoy makan! 🙂

  • tokbi79 says:

    siti suriani : Biz premium beautiful dear…sgt bestt!!..;)

  • tokbi79 says:

    sabrina : thanxs dera!!..nnti kte jumpe dkt class cayy…;)

  • >