Kehebatan Bio Velocity Sleep Mate

BIO VELOCITY SLEEP MATE

Bio Velocity Sleep Mate untuk tidur yang lena sambil menyembuh penyakit

Arus pemodenan yang pesat memberi kesan negatif kepada tahap kesihatan kita pada hari ini. Setiap hari kita terdedah kepada pencemaran udara dan alam sekitar. Kita terdedah kepada pancaran radiasi dan medan elektromagnet daripada penggunaan telefon mudah alih, komputer, radio, televisyen dan sebagainya.

Pendedahan kepada semua itu akan merosakkan keseimbangan tenaga dalaman, melemahkan tahap imun dan keupayaan untuk melawan penyakit. Akhirnya badan dihinggapi pelbagai penyakit seperti stroke, darah tinggi, kencing manis, sakit jantung dan sebagainya.

Kini adanya Bio Velocity Sleep Mate yang mampu memulihkan keseimbangan dan kesihatan anda secara mudah dengan kuasa penyembuhannya. Pelapik tilam ini menolong membetulkan frekuensi yang tidak harmoni, meneutralkan gelombang berbahaya sambil menguatkan gelombang positif yang membentuk aura yang sihat dalam tubuh kita.

Dengan mempengaruhi pengaliran tenaga, kita boleh menyihatkan badan dengan mencapai tahap kesihatan yang sempurna, mengimbangkan dan meningkatkan keseluruhan aktiviti badan dan minda. Apabila anda bangun daripada tidur, anda berasa lebih cergas dan bertenaga. Dalam penggunaan jangka masa panjang, ia memberi manfaat kepada badan di mana ia boleh mengekalkan kesihatan kita, meningkatkan sistem imun dan juga memberi hidup yang berkualiti.

TESTIMONI BIO VELOCITY SLEEP MATE

Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) terkenal dengan kehebatannya selepas ramai penggunanya tampil berkongsi kebaikan yang diperolehi. Ramai testimoni tersebut berjaya merawat penyakit yang dihidapi selepas menggunakan BVSM sebagai alas tilam atau selimut.

Cerita perkongsian testimoni pesakit-pesakit tersebut boleh ditonton melalui Youtube. Di sini saya tunjukkan satu perkongsian oleh anak kepada seorang nenek yang menghidap angin ahmar ataupun stroke yang asalnya tidak mampu bergerak dan bercakap tetapi selepas menggunakan BVSM beliau sekarang beransur pulih.

Testimoni badan lumpuh akibat strok

Testimoni pesakit darah tinggi dan lemah jantung

Makcik Habibah berusia 73 tahun, menghidap tekanan darah tinggi dan lemah jantung sejak berumur 35 tahun. Tekanan darah beliau sangat tinggi, dengan bacaan sistolik 180-200mmHg dan tidak pernah kurang daripada 160mmHg walaupun mendapat rawatan daripada klinik kerajaan.

Pernah sekali bacaan tekanan darah beliau mencecah 290mmHg! Selepas menjalani prosedur angiogram di IJN keadaan beliau sangat lesu serta tindakbalas yang perlahan. Namun selepas menggunakan lapik tilam Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) beliau kembali cergas dan bertenaga.

Selepas tiga hari tekanan darah beliau yang sebelumnya sangat tinggi telah turun kepada paras normal iaitu sekitar 120mmHg! Beliau juga tampak cergas dan aktif serta tindakbalas menjadi lebih cepat.

Selain ini, ada ramai lagi testimoni yang mana berjaya merawat penyakit yang dihidapi seperti insomnia, tekanan perasaan, migrain dan banyak lagi selepas menggunakan alas tilam BVSM ini. Alas tilam BVSM ini terbukti dapat melegakan kesakitan gastrik, melegakan sakit belakang, melegakan ketegangan leher, melegakan rasa kebas dan sebagainya.

KEBAIKAN BIO VELOCITY SLEEP MATE

1. Meningkatkan metabolism
2. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel
3. Menggalakkan peredaran darah
4. Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun
5. Meningkatkan tahap medan tenaga
6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan
7. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan
8. Bersemangat dan bertenaga
9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi
10. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal
11. Melegakan kepenatan dan kesakitan
12. Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik
13. Menggalakkan fungsi jantung

14. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti

Jika anda mahu maklumat lanjut mengenai alas tilam Bio Velocity Sleep Mate, boleh baca di 

Cara Penggunaan dan Penjagaan BVSM

Bio Velocity Sleep Mate didatangkan dalam saiz ‘queen’. Cuma rentangkan di atas tilam dan selitkan empat tali elastik di setiap penjuru tilam. Ia boleh juga digunakan sebagai selimut.

BVSM boleh dicuci setahun sekali. Gunakan cecair pencuci berorganik seperti pencuci PB Wash. Dicadangkan hanya cuci pada bahagian yang terkena kotoran sahaja dan dijemur dibawah cahaya matahari pagi.

Dapatkannya sekarang dengan hanya RM 1288.00 sahaja seunit.

Saksikan video pendek DEMO lapik tilam Bio Velocity Sleep Mate ini:

Adibah
019-6615447

Adibah Karimah

 • Salam,
  Betulkah BVSM berkesan kepada pesakit stroke

  • Wsalam,
   betul En.Abd Rahman, ada beberapa testimoni pesakit stroke yang beransur pulih lepas menggunakan BVSM ni. Tetapi setiap orang tidak sama kadar tindakbalasnya, juga bergantung berapa serius dan tempoh stroke itu.

 • Bagaimana saki2 saraf dan gout?

  • Salam En.Fikri,
   berkenaan sakit saraf, memang ada testimoni pesakit saraf yg menggunakan lapik BVSM ini beransur pulih. Encik boleh cari "testimoni bio velocity sleep mate pesakit saraf" dalam Youtube. Tapi Encik blh hubungi saya sendiri utk penerangan lebih jelas berkaitan penyakit saraf yg dimaksudkan.
   Pesakit Gout pun boleh menggunakan lapik BVSM ini utk membuang toksin dan asid berlebihan dalam badan serta melancarkan peredaran darah dalam tubuh. Paling baik jika mengamalkan pemakanan Garam Buluh utk membantu meneutralkan asid urik dalam badan yg menjadi punca Gout. Boleh baca link ini http://www.adibahkarimah.com/2013/01/garam-buluh-hai-o-superfood.html
   Sila hubungi saya Adibah 019-6615447 jika ada sebarang pertanyaan.
   Terima kasih.

 • >