Power of Networking Awesomazingteam!

Seminar Power of Networking was Done Successfully..!!
Big Congrats TEAM Members Awesomazing Team yang sama-sama menjayakan this Awesome Seminar.. Tanpa tangan2 yang menghulur pasti kita tidak boleh bersama mengorak langkah untuk terus maju ke hadapan.. This is what we called a Good Teamwork..!!;)

11th October 2014, at Tropicana Golf & Country Resort!Seminar Power of NetworkingAwesomazing Team


seminar Power of Networking by Awesomazing Team
Seawal jam 830 pagi, AJK2 sudah berada disini dan sibuk dengan tugas masing2..Sound Check, Lighting, Stage, Photographer, Sambutan VIP & so on. 
As usual, Me Adibah Karimah as a Emcee for this Event. Dimulakan dengan Doa, Nyanyian lagu semangat kebangsaan HaiO Perjuanganku & here we goo for Chicken Dance..!! Kasi regangkan otot2 di awal pagi & of course kena serap semangat membara sebelum cedok ilmu dari barisan2 speaker yang Hebat!

1st Speaker by CDM Kelvin Yap. Pakar produk kesihatan “Biovelocity”! Beliau pernah mencatatkan rekod peribadi hingga menggemparkan Syarikat dan Orang ramai dengan hasil Jualan lebih dari 8 Juta sales dari hanya Produk Biovelocity Sleep Mate! Bab kata beliau, “berniaga bukan untuk mencari Duit semata, tapi bila ada produk yang hebat sekaligus boleh menambah nilai hidup orang lain dengan membantu ramai orang di luar sana yang bermasalah penyakit dalaman atau luaran pulih setelah menggunakan tilam ajaib Biovelocity ini.

Memang perkongsian yang cukup menghayat hati apabila lihat sendiri depan mata Testimonial berkesan sebelum dan selepas penggunakan Tilam ajaib Biovelocity Sleep Mate. Ada satu kisah yang paling tak dapat dilupakan, sepasang suami isteri yang terlibat dalam satu kemalangan ngeri hingga dapat liputan dalam akhbar dan social media serata Malaysia. Si isteri Meninggal di tempat kejadian, manakala si suami lumpuh seluruh badan. selepas 2 minggu seorang sahabat perkenalkan tilam ajaib ini sedikit demi sedikit nampak perubahan pada anggota badan. Dan setelah hampir 6 bulan menggunakan tilam ini Alhamdulillah, dengan izin Allah swt mangsa dapat berdiri dan bangun seperti biasa. Memang doktor sendiri tak menjangkakan keadaan beliau akan pulih seperti itu apabila lihat kembali di awal selepas kemalangan beliau hanya mampu bertahan dengan menggunkan bantuan alat pernafasan dengan 10% oksigen shj. Memang Ajaib!

Selain itu, perkongsian dua lagi produk hebat iaitu Bio Seleza Feminine Pad & JTX Air Tracker!

Break for Lunch + Solat

After Lunch break, all participants berkumpul diluar melihat sendiri depan mata bagaimana Kereta Skyline GTR 3.8 milik CDM Kelvin boleh tambah Power & Jimat Minyak hanya dengan melekatkan JTX Air Tracker di bahagian Air Filter. Sesuai dengan semua jenis Kenderaan! Dahla smooth je bila drive, Jimat pulak tu.. JTX Air Tracker telah dapat pengiktirafan daripada SIRIM. Memang terbukti keberkesanannya!

Testing Audi R8 CDM Azlan Deraman
The next slot from Our Multimillionaire Icon Malaysia Cdm Azlan Deraman. Pastinya Slot yang  ditunggu ramai. Perkongsian dan pengalaman sendiri Abang Lan dikongsi bersama dengan Usahawan2 baru yang berjinak dalam bisnes ini.
Syukur Alhamdulillah, ALLAH SWT pertemukan jodoh Ateam dengan Abg Lan. Sentiasa berikan motivasi dan strategi untuk kumpulan ATeam terus maju ke depan. Sentiasa dahulukan rakan kongsi didepan dan nak semua merasa apa yang beliau dapat! Terima Kasih Sifu..!!
Snap 1!!
Snap 2!!
Snap 3!!
Snap 4!!
We are Ateam, We are AwesomazingTeam!
Last slot for Seminar from CDM Hamisah Alias. 10 tahun pengalaman Kak misah dikongsikan  dengan kami semua. Jatuh Bangun bisnes itu perkara biasa. Jatuh lagi kita bangkit, jatuh dan terus bangkit. Bila Jatuh itulah pengalaman yang cukup berharga untuk diri kita sendiri. Lambat cepat sesuatu bisnes itu tak penting, tapi berapa lama kita boleh bertahan..!! kata2 seorang Otai yang masih Berbisa, kak misah.
Sebelum penutup majlis, lagu Yakin Boleh mesti terpahat di hati. Lirik lagu , “Jikakau fikirkan kau boleh, kau pasti boleh melakukan, jika kau fikirkan ragu2 usaha mu tidak menentu~~~ this song always bermain di legar fikiran…Barulah lebih bersemangat jitu bila berbisnes!
Bersatu Hati kita Teguh, Berderai kita kan Roboh!!

Finally, last picture with my beloved partners, beloved AJKs in Awesomazing Team!
Hopefully our relation last forever.. Bukan setakat sahabat dalam bisnes bahkan lebih dari seorang Abang, kakak dan adik.

Congratulations to all My Beloved partners,
Till we meet again in next Seminar!
Are you Ready?!!
I’m Ready!!!
Love,
Adibah

Adibah Karimah

>