Bio Velocity Energy Conference

Bio Velocity Energy Conference
16 Mei 2015
PICC, Putrajaya
Big Event, Big Crowd all Over Malaysia, Brunei, Indonesia & Singapore berkumpul di bawah satu Energy yg luar Biasa di PICC, Putrajaya May yang lalu. Alhamdulillah, Event yg penuh Beraura dan berEnergy LUAR dari Biasa telah Berjaya diadakan dengan penuh Gilang Gemilang…! Sekalung Tahniah untuk Syarikat SHOM. Dengan adanya Event besar besaran sebegini lebih banyak membantu para usahawan untuk terus berkembang maju di pasaran Malaysia dan juga Antarabangsa.
On that day, special performance by Professor Dr Edwards yang diterbangkan khas dari Rusia hadir untuk berkongsi cerita, dan pengalaman beliau mengkaji bagaimana Cahaya Matahari pagi iaitu Cahaya Matahari Dhuha dapat dimanfaatkan,disimpan dan diseimbangkan ke Garam Laut dalam dan  disuntik masuk ke dalam pelapik tilam Bio velocity sleep mate ini.
Lebih daripada 3000 Usahawan dari seluruh pelusuk membanjiri Dewan Picc Putrajaya. Kami dari Awesomazing Team juga tidak ketinggalan dengan bertemakan gelombang Biru Putih. 

Kajian daripada Pakar Sains Rusia Professor Dr Edward, 7 sifat Utama  Tenaga Semulajadi yang terdapat di dalam Bio Velocity Sleep Mate ialah:-

  • Anti bakteria
  • Menguatkan sistem imunisasi badan
  • Menstabilkan emosi
  • Mengurangkan tekanan
  • Menyeimbangkan sifat PH tubuh badan
  • Membekalkan kandungan oksigen aktif yang lebih tinggi
  • Meningkatkan aura tubuh badan

Journal dan kajian mendalam professor diperincikan lagi dan dibukukan sebagai BUKTI dengan penggunaan Tilam Ajaib Berenergy ini dapat memulihkan pelbagai penyakit2 yang kronik seperti Stroke, Lumpuh seluruh Badan, Insomnia (Susah tidur Malam), Rawatan Kanser, Slip Disc, dan bermacam2 lagi.. Boleh link disini:-
  


Open Journal of Ecology From Professor Dr Edwards.

Usahawan Usahawan yang membanjiri Dewan PICC

 
with SSM Dijah
with SM Theya dari Johor
“Gelombang Biru Putih Awesomazing Team”

Orang kuat Kiri Kananku in ATeam, DDM Efah Mustaffa dari Kedah & DSM Zahirine dari Putrajaya.

Big Congratulations SM Adah, so lucky..! Cabutan Bertuah iPhone6+.. Terbeliak biji mata dapat Iphone Freeee…Wallahhh~~ Menjerit2 kitaorang dari belakang..hehee.. Semangat Berpasukan gehtuu ..lol;p 
On paper Berita Harian..!

Awesome People in Amazing Business
“We are ATeam, We are AwesomazingTeam”
Yang belum dapatkan BioVelocity Sleep Mate, inilah masanya peluang untuk anda semua menikmati Tidur yang lebih Nyenyak dengan beralaskan BioVelocity Sleep Mate ini.

Now, Now..!! Promo untuk Biovelocity Sleep Mate tengah HANGAT berlangsung! Buy 3 then you will get 1 FREE..!! Jadi jangan lepaskan peluang HEBAT ini sebelum tamat promosi ok..,;)

Do Contact me,
Adibah
019 6615447
{Al Faatihah untuk Arwah Abdul Hakim bin Abdul Majid}

Adibah Karimah

>