Spesis Sakit Tulang Belakang Wajib Baca

Sharing Pengalaman Sendiri kenapa ahkak pAjura terpakai dan Memakai Corset Premium Beautiful nieh. Dah Kurus kenapa pakai? Dah selim kenapa pakai??

Kisahnya bermula disebabkan Sakit Tulang Belakang yg amat Dasyat ! Perit hanya Allah jela yg tahu. Siapa yg selalu sakit tulang belakang sampai menyucuk nyucuk tahula kan hazabnya macam mana???‍♀️

lngat lagi time preggy anak kedua hazabb sakit kat tulang belakang tu sampai kena tahan dgn btg penyapu atau tak pun botol air mineral tonyoh kat bahagian yg sakit tuh! Masuk kereta wajib ada botol air mineral bg penahan. ?Ko hadoo sampai cenggitu ghuper?

Dulu masa membe perkenalkan Premium Beautiful Corset ni mmg menyampah tgk sbb dah rasa diri ni bagus sgt dah la sbb sah2 kot kurus, selim bagai tak alami masalah dalaman berpenyakit. Cehhh! Rasa nak panggg?? diri sendiri kalau ingat balik sbb velagak sangattt?

Si Membe ni punyela baik giler sbb dia sgt berzabariah dgn ahkak pAjura ko ni yg byk cekedak. Skali dia dtg umah pastu dia rasa macam geram tahap gaban sgt kot sebab degil gle tak nak pakai PB Corset ni. Jadi trs dia tarik tangan masuk dalam bilik utk "Paksa Pakai" benda alah ni. Masa tu beranginn je rasa nak Lempang2 suka suki mak nika ko je eh masuk bilik aku?

Lagi berdesing telinge siap cakap "sbb hang kawan aku, aku tak tahan tgk ko diba asik membongkok je. Pastu skit2 sakit tulang belakang.. Skit2 sakit! Umo br 22 tapi macam dah 40"! ?? (Kuang ajo punye mulut dia nih xda insurans langsung weh!?)Nasib laki aku xda time tu klu tak mmg kena halau lempar bawah rumah dah ?

Masa dia cakap camtu rasa petir berdentum lazer yg amat ko ni oiiip mengata kat haku. Mmg sentap noks sbb dia kata kat ahkak pAjura terang terangan kot! Jadi nak tak nak ahkak pAjura ko terpaksa redholaa pakai??‍♀️

Nak tahu apa rasa? Memula tu yela rasa x selesa la sangat sbb tak pernah pakai Corset. Rasa cam geli2 pakai. Tapi Badan rasa Grip & kemas gituh. Yg paling ingat la time tu rasa gatal sbb Toksin dah mula keluar. Hamek ko baru tau badan ni sihat ke tak. Ada toksin makna tak sehatlaaa badan tu. Tak silap lepas pakai dlm 3 hari camtu mula Demam panas. Haa masa ni mmg hangin sbb ku campak je PB ni depan somi sbb rasa merana oipp apesal plak demam panas & menggatal mcm beluncas.

Tapiiii? lepas one week sihat demam dengan Izin Allah Badan Rasa bagai Baby yg Baru Lahir. Tobatt pun?? (kata org ganu) Sebab dah Tak rasa Sakit Tulang Belakang lps tu Rasa makin Konpiden melangit & paling Best Org sekeliling dah start puji memuji "Ehhh Ko dah Tak Nampak Bongkok ke depan & badan dah tak macam tiang letrik, dah ada shape weh"? Masa ni Hidung mencanak bagai zebra, atas bawah kembang2 semangkuk. Lols ?

Jadi itulah al kesahnya cam mana ahkak pAjura ko start kenal benda alah ni yg diberi Nama "Premium Beautiful Corset". Kalau korang yg mmg sejenis sakit tulang belakang esp dah sah terkena slip disc mmg doktor pun suggest pakai koset. Tak kisahla pakai Corset jenama apa pun asalkan ada something to support tulang belakang kita tu. Pegi keje balik keje konfirm penat drive bagai kan. Kalau pakai Corset InshaAllah dgn Izin Allah rasa dah tak sakit belakang, rasa Badan ni Fresh je manjang. Ape tah lagi kalau Sarung Corset Premium Beautiful ni dah sah2 terbukti dpt pengiktirafan Pakar Tulang Belakang 'The American Chiropractic Association" ??

Syukur Alhamdulilah. Tq Premium Beautiful Corset❤️

Boleh baca link ni utk yg "Pesakit tulang Belakang/Slip Disc"

https://adibahkarimah.com/2011/11/rawatan-slipped-disc.html


Adibah Karimah

>