Category Archives for "Premium Beautiful Corset"

Post under Premium Beautiful Corset.

Body Maintain Cantik Dengan Premium Beautiful

Pakai Premium Beautiful body maintain cantik walau dah beranak pinak ramai tau!

Kerja ahkak pAjura ko macam ni lah dik. Ambil order, submit order, pos barang, tukar barang, campak barang. Pastu buat2 la sibuk menulis dan2 suh org ambil gambo. Kahhhh?

Ahkak pAjura ko suka sgt mencantikkan wanita2 esp yg dah kawen & beranak pinak nih. Bila dapat client tanya pasal korset premium beautiful hari ke hari non stop jadi pekerjaan tu best sungguh rasa. Bukan semata duit deyy. Tapi kepuasan entertain client nk cantikkan body utk si somi & puaskan diri sendiri. Perghhhh feeling dia tu yg best ok!??

Lagi la sekarang ada sales gempak menjunam lantai Discount sampai 70% off andddd ada program trade in lagi okeh! "Yg korset lelama yg tak muat, koyak rabak bagai, dah lusuh pastu nak ganti baruuuuu mmg boleh la sangat yang uiii !" Mmg kerja gila sbb sales kaw2 menggila n tak kan dapat kat tempat lain bebehh?

Alhamdulillah meroyan tgk sales masyukk hari ke hari. Semua Rezeki dtg dariNYA. InshaAllah Allah akan perkenankan klu kita sungguh2 Doa dan berusaha. Mohon melalui kaedah "Power menjemput Rezeki". Mmg lagi powerrr masyukkk??

Master Trusted Agent Premium Beautiful Specialist,

www.adibahkarimah.com

www.wasap.my/60196615447

Mahal ke harga Premium Beautiful Corset?

testimoni pb

Ahkak tgk ramai kawan2 akak pakai, tapi akak pakai korset yg biasa2 jela sblm ni. Tapi penatttt asyik beli beli pastu result pun biasa2 je. Habis duit jer! Last skali akak dah fedup beli korset yg murah2 ni pastu tgk suggestion dkt google mmg ramai sgt suggest pakai korset premium beautiful nih! Akak tak fikir byk dah dik trs cari mana seller yg boleh bg best price & trusted! Mmg rezeki akak sungguh jumpa trs blog awak & harga berbaloi sampai 70%!

Kak Rina

Guru

Allahu syukurrr sgt bila client cakap cam ni. Semua ni gerak hati dari Allah?

Jadi semalam terus hantar full set korset ni dkt senawang sbb dah mmg menggigil sgt nak pakai katanya. Tak sabar2 especially tang nak kecikkan pinggul & peha ?. Dah explain bagai semua zass trs transfer cash! Syukur Alhamdulillah?

Nanti kita ajar pulak buat duit kaw2 dgn menjual korset femes emes ni & komisen meletop2 boom boom bang! Gentuuuu?


Trade in Korset lama today, then get a newww One yg baru??Discount up to 70% off! Hurry up bebeh? Limited stock

Master Trusted Agent Premium Beautiful Specialist,
www.adibahkarimah.com

Wasap Me Now

Spesis Sakit Tulang Belakang Wajib Baca

Sharing Pengalaman Sendiri kenapa ahkak pAjura terpakai dan Memakai Corset Premium Beautiful nieh. Dah Kurus kenapa pakai? Dah selim kenapa pakai??

Kisahnya bermula disebabkan Sakit Tulang Belakang yg amat Dasyat ! Perit hanya Allah jela yg tahu. Siapa yg selalu sakit tulang belakang sampai menyucuk nyucuk tahula kan hazabnya macam mana???‍♀️

lngat lagi time preggy anak kedua hazabb sakit kat tulang belakang tu sampai kena tahan dgn btg penyapu atau tak pun botol air mineral tonyoh kat bahagian yg sakit tuh! Masuk kereta wajib ada botol air mineral bg penahan. ?Ko hadoo sampai cenggitu ghuper?

Dulu masa membe perkenalkan Premium Beautiful Corset ni mmg menyampah tgk sbb dah rasa diri ni bagus sgt dah la sbb sah2 kot kurus, selim bagai tak alami masalah dalaman berpenyakit. Cehhh! Rasa nak panggg?? diri sendiri kalau ingat balik sbb velagak sangattt?

Si Membe ni punyela baik giler sbb dia sgt berzabariah dgn ahkak pAjura ko ni yg byk cekedak. Skali dia dtg umah pastu dia rasa macam geram tahap gaban sgt kot sebab degil gle tak nak pakai PB Corset ni. Jadi trs dia tarik tangan masuk dalam bilik utk "Paksa Pakai" benda alah ni. Masa tu beranginn je rasa nak Lempang2 suka suki mak nika ko je eh masuk bilik aku?

Lagi berdesing telinge siap cakap "sbb hang kawan aku, aku tak tahan tgk ko diba asik membongkok je. Pastu skit2 sakit tulang belakang.. Skit2 sakit! Umo br 22 tapi macam dah 40"! ?? (Kuang ajo punye mulut dia nih xda insurans langsung weh!?)Nasib laki aku xda time tu klu tak mmg kena halau lempar bawah rumah dah ?

Masa dia cakap camtu rasa petir berdentum lazer yg amat ko ni oiiip mengata kat haku. Mmg sentap noks sbb dia kata kat ahkak pAjura terang terangan kot! Jadi nak tak nak ahkak pAjura ko terpaksa redholaa pakai??‍♀️

Nak tahu apa rasa? Memula tu yela rasa x selesa la sangat sbb tak pernah pakai Corset. Rasa cam geli2 pakai. Tapi Badan rasa Grip & kemas gituh. Yg paling ingat la time tu rasa gatal sbb Toksin dah mula keluar. Hamek ko baru tau badan ni sihat ke tak. Ada toksin makna tak sehatlaaa badan tu. Tak silap lepas pakai dlm 3 hari camtu mula Demam panas. Haa masa ni mmg hangin sbb ku campak je PB ni depan somi sbb rasa merana oipp apesal plak demam panas & menggatal mcm beluncas.

Tapiiii? lepas one week sihat demam dengan Izin Allah Badan Rasa bagai Baby yg Baru Lahir. Tobatt pun?? (kata org ganu) Sebab dah Tak rasa Sakit Tulang Belakang lps tu Rasa makin Konpiden melangit & paling Best Org sekeliling dah start puji memuji "Ehhh Ko dah Tak Nampak Bongkok ke depan & badan dah tak macam tiang letrik, dah ada shape weh"? Masa ni Hidung mencanak bagai zebra, atas bawah kembang2 semangkuk. Lols ?

Jadi itulah al kesahnya cam mana ahkak pAjura ko start kenal benda alah ni yg diberi Nama "Premium Beautiful Corset". Kalau korang yg mmg sejenis sakit tulang belakang esp dah sah terkena slip disc mmg doktor pun suggest pakai koset. Tak kisahla pakai Corset jenama apa pun asalkan ada something to support tulang belakang kita tu. Pegi keje balik keje konfirm penat drive bagai kan. Kalau pakai Corset InshaAllah dgn Izin Allah rasa dah tak sakit belakang, rasa Badan ni Fresh je manjang. Ape tah lagi kalau Sarung Corset Premium Beautiful ni dah sah2 terbukti dpt pengiktirafan Pakar Tulang Belakang 'The American Chiropractic Association" ??

Syukur Alhamdulilah. Tq Premium Beautiful Corset❤️

Boleh baca link ni utk yg "Pesakit tulang Belakang/Slip Disc"

https://adibahkarimah.com/2011/11/rawatan-slipped-disc.html


Promosi Premium Beautiful Corset Harga Paling Murah!

Offer harga Premium Beautiful paling murah!

Assalamualaikum Semua. Apa khabar? Lamanyaaa tak berblogging. Bila Lappy buat hal jerk mmg alasan bergunungla tinggi. haha! OK, i will keep updating banyak story after this . Moga istiqomah.hehe

OK, Sempena Awal Muharram ni & of coz Sempena My Besday this baru2 ni pd 28 August, Sis sangatlah berbesar hati nak Bagi Harga PROMOSI BEST GILER Sampai 70%! Ya betul2 harga korset Premium Beautiful paling murah ni takkan jumpa kat tempat lain tau!

Continue reading

Harga RUNTUH Korset Premium Beautiful !

Assalamualaikum Semua. Apa khabar? Lamanyaaa tak berblogging. Bila Lappy buat hal jerk mmg alasan bergunungla tinggi. haha! OK, i will keep updating banyak story after this . Moga istiqomah.hehe, Memang tgh plan utk tukar Cover semua nak lebih more nicely and Elegance Rumah Adibah Karimah. gehtuuu ;p
OK, Sempena Kemerdekaan yang tak lama je lagi ni & of coz Sempena My Besday this Coming 28 August, Sis sangatlah berbesar hati nak Bagi Harga PROMOSI BEST GILER Sampai 70%! Best ke Best? Of coz la Bestttt..! Mesti Grab this Opportunity yang Bukan Selalu sis nak kasik tau. Memang Ramai yang Message Nak Pakai Korset Premium Beautiful ni, tapi Mostly Berkira Becoz of da price. Ya, Harga Memang agak costly kalau ikutkan zaman sekarang ni yg serba serbi naik. Terasalah sangat. Tapi sebab Quality yang sangat Bermutu Tinggi dan Menjaga Standard Piawaian sejak 25 tahun, Korset Premium Beautiful ni sentiasa ON DEMAND yang tak putus2! Disebabkan “KEBERKESANANNYA”
Antara Point2 Penting yang Uols Mesti Nak KENA Grab PB Korset ni:-
✔ KUALITI Kain yang Bermutu Tinggi
✔ Sejenis Kain yang SERAP peluh (tak panas)
✔ 7 tetulang pada Waist Nipper dapat Support Tulang Belakang
✔ Warranty Seumur Hidup!(Berbaloi baloi dikk)
✔ Jaga Bahagian Peranakkan bg Kemas (Esp Lepas Bersalin)
✔ Bahagian Breast lebih pejal dan Menaik ke atas 
(support tak bg jatuh)
✔ Bahagian Punggung lebih Montok
✔ Cepat Kempiskan Bahagian Perut
✔ Produk Abang Sayang yang Makin Sayang!
(yg paham, pahamla ye;p)
menang kereta bmw318i beli korset

harga runtuh premium beautiful korset
murah giler discount sampai 70%
Aset Penting Wanita ni Memanglah Kena Jaga Sangat Sangat Adik Adik, Kakak Kakak! Banyak nak kena Service. Bahagian Rahim tu la Kilang Memproses Anak, Bahagian Breast pulak Nak Bagi Susu dekat anak after Bersalin. Kalau Bahagian Perut tu Tak yah Cakapla, After Bersalin mmg Perut akan Membuncit bagai. Selalu Ingat Pesan Sorang Kakak ni yang memang Badan dia letup cam Anak Dara uols. Tak Kelip2 Tgk Macam tak pernah proses apa2 anak even berderet anak 5!haha.
Pesan dia, “Dik, Kalau Luka kat luar Bolehla cari Minyak Gamat, Dah kalau Luka Bahagian Dalam Nak Sapu Luka Macam mana?” . Ayat ni memang makan dalam. Yela, Kalau kita sendiri tak jaga Bahagian Dalam siapa lagi Nak Jaga Untuk Kita kan? Boleh la telan Vitamin Bagai tapi Bukan Semua boleh konsisten tahap menggunung everest konsisten makan ubat kan? Jadi, The Best Solution is, Sarung Jer Korset Premium Beautiful ni Hari hari macam kita pakai Seluar & Baju Dalam. Hari2 Konfirm pakai kan? Ada ke Terlupa Nak Pakai dah tergesa2 sgt nak g kerja sampai lupa?hahaaaa! memanggg tak lahhhh…lol;p
The Best Way & Highway “Premium Beautiful Corset”! SELAMATKAN BADANMU
Ops! Lupa plak nak bagitau dah bebel pepanjang ni. Bukan setakat 70% je uols dapat Harga BOOMBASTIK ni, Tapi Boleh Menang Kereta BMW 318i dan Hadiah2 Mewah Lain lagi dengan Hanya Membeli 1 Set Premium Beautiful Korset. Perghhhh!! Best weyyy tak grab. So cecepatlah Whatapps sis ya;)
Banyak hadiah menanti pemenang yang bertuah
NO 1 TRUSTED AGENT,
PREMIUM BEAUTIFUL SPECIALIST
019 6615447

KIKIS LEMAK dengan PREMIUM BEAUTIFUL!

Nak Raya,
Nak KURUS nak RAMPING nak HILANGKAN perut BUNCIT!
………………………………………………
Ini
Jawapannya✔
.
“Macam
tak percaya berat dari 95kg sekarang dah turun ke 86kg! mmg x sangka turun 9kg
2 minggu!”.. Rasa Terover confident skrg ni nak sarung apa2 baju”
-Nurul, Nilai 
.
“Ehh
ehhh baru je pakai tak sampai 5minit dah tak de perutlah! Punggung pun
mengecik! Serious cepatnya nampak. Ni baru pakai, kalau konsisten pakai hari2
confirm makin kecik kecik..! Eeeiii bestnya. – Amee Ttdi, Damansara
.
“Tak
sangka pulak mak uda baru pakai 2 minggu dah cangkuk no 1 dari no 3″
Kempis dah perut mak uda ni. Suka sangat aihhh” -mak uda, Jitra Kedah
.
Semuanya
dgn ikhtiar dan izin Allah lepas Pakai Premium Beautiful Corset badan makin
langsing, hilang segala lelamak air dan angin, perut mengepis, selulit hilang
dan yg paling Best dah nampak KURUS!
.
Opss!
Jangan salah faham ya. Ingat orang yg berbadan besar shj boleh pkai? Tidak
semestinya.. KURUS pun perlu pakai utk lagi Nampak Shaping dan Pinggul menaik.
Paling Best pasal Premium Beautiful ni 70% utk kesihatan dan 30% utk
kecantikkan. Ada Yang lagi besttt!! JAMINAN SEUMUR HIDUP! 
.
Best ke
Best?
.
Apa yg
Best lagi pasal Premium Beautiful Corset ni?
– Merawat
Sakit Tulang Belakang, bongkok dan scoliosis
– Hilang
Senggugut
– Hilang
keputihan
– Hilang
selulit
– Hilang
migrain
– Punggung
menaik
– Perut
kempis
– Besarkan
dan tegangkan payudara

Banyakkan air susu 

Membentuk Cutting dan Shaping

Berpantang (confinement)
– Nak
hamil (concieve)
– Sembelit
dan Buasir

Anti-kanser

Stabilkan Hormon
====================
PremiumBeautiful Corset 20 TAHUN di Pasaran!!
====================
PAKAI KORSET PREMIUM BEAUTIFUL HILANG LEMAK DALAM BADAN

KORSET MURAH LAGI BERKUALITI
*Produk
Superbrand
*Fabrik
Akwatek dan Akwadyne disulami cahaya infrared
*Menepati
ISO Standard & National Safety Inspection Standard
*Diiktiraf
pakar tulang belakang antarabangsa
*Warranty
kerosakan seumur hidup
====================================
Ok,
Sempena Ramadhan yg penuh kemuliaan ni, Sis nak bantu kakak2, ibu2, adik2 di
luar sana yg betul2 SERIOUS utk sis bantu selesaikan masalah2 di atas dgn
cepat!
Whatapps:-
+9 0196615447
+9 0196615447
+9 0196615447
Potongan DISKAUN RM 400 Dari harga Asal! PROMOSI akan tamat bila2 masa shj dr sekarang!
.
DISKAUN R̶M̶ ̶4̶0̶0̶
DISKAUN R̶M̶ ̶4̶0̶0̶
DISKAUN R̶M̶ ̶4̶0̶0̶
“FAST ACTION FAST RESULT”
.

Jualan Akhir Tahun Premium Beautiful Corset!


Jualan Akhir Tahun Premium Beautiful yg Kini Hangat di Pasaran!! End of year 2015. Harga Diskaun sampai rapat Dinding 80%…! Rugi sangat sesiapa yg belum Grab korset atau pakaian pembentukan badan jenama paling laris ni!.. Bukan selalu ye buat Jualan Gempakk cenggini.. Sekali buat terus ternganga loncat kerusi.. Hehee~~
Year End Sales Premium Beautiful Classic dan Elegance jimat RM1000
Year End Sales pakaian pembentukan badan Premium Beautiful Classic dan Elegance

Majority memang dah tahu Kehebatan Premium Beautiful Corset ni.. Search Google memang belambak keluar.. Dari testimonial yang hebat2, dari Besar jadi Kurus, dari Buncit Air jadi ramping ziana zain! Gheee~~ Semua teringin kan! 
Tapi da BIGGEST problem you guys selalu hadapi. PRICE! Jadi bila adanya Jualan Hebat lagi Gempak ni sesiapa yang belum Grab Full set of Premium Beautiful Corset Classic atau Elegance sangat2lah akan menyesal kemudian hari if Price Back to Normal ya.. Promosi Hanya sehingga Hujung tahun 31th December 2015 sahaja! 
Save up RM 1000..!! Percaya ke tak percaya?? Jadi jangan tetunggu lagi.. Terus pm/whatapps/msg 
We also accepted for Installment/Credit Card
Adibah
Premium Beautiful Specialist Trusted Agent

Year End Sales Premium Beautiful Corset!

BEST EVER SPECIAL PROMOTION FULL SET OF PREMIUM BEAUTIFUL CORSET IS NOW COMING TO YOU GUYS!!!

YEAR END SALES 2014!!
The best price will be given!

Caranya:

Follow ukuran di atas dari Bust, UnderBust, Waist, & Hips.. Semuanya dalam CM. Bila dah dapat ukuran terus whatsapp this no 0196615447. Special price + FREE Gift menanti you guys ok!!

Hurry Up Ladies..!!!;)

Holla
019-6615447

Premium Beautiful Corset Ramadhan Special Promotion

special promotion premium beautiful corset from Adibah Karimah

BEST ever SPECIAL PROMOTION Full Set of Premium Beautiful Corset is NOW coming to you guys!!!

Alhamdulillah, ketibaan Ramadhan yang sekian lama dinanti bakal menjelang tiba. Masing2 sibuk dengan persiapan menyambut Ramadhan, dah susun atur jadual apa nak masak dan tak lupa juga nak siapkan Baju raya kan? Of course la!hehee.. But at the same time, ramai sangat wanita2 di luar sana sedang gigih berusaha utk cantikkan badan untuk tampak lebih ramping dan anggun di hari raya nanti! Nak pergi exercise, gym of course la tak larat time2 puasa ni kan? But now, dengan pemakaian PREMIUM BEAUTIFUL CORSET pastinya impian anda untuk melangsingkan badan, tampak lebih anggun dan menarik pasti menjadi kenyataan!!
Let me explain to you KENAPA wanita2 di luar sana sememangnya PERLU memakai Full Set of PREMIUM BEAUTIFUL!
PREMIUM BEAUTIFUL CORSET mempunyai 3 Bahagian:-
special promotion premium beautiful corset full set
LONG BRA:

1. Mengelakkan bengkak susu
2. Mengelakkan payudara berdarah
3. Menyokong payudara besar
4. Menggalakkan pertumbuhan payudara yang kecil
5. Meransang pengeluaran susu ibu lebih banyak
6. Mengelakkan gastrik
7. Bahagian “Arora” yg gelap menjadi cerah pinky
WAIST NIPPER:

1. Menyokong tulang belakang / Cegah Slip Disc
2. Memecahkan batu karang kecil
3. Mengempiskan perut
4. Menghilangkan ‘stretch mark’
5. Membentuk pinggang menjadi Ramping
6. mencegah demam kuning “Joundis” pada baby
7. Mengubat lenguh kaki / Terseliuh
LONG GIRDLE:

1. Menyokong rahim selepas melahirkan anak
2. Menstabilkan hormon
3. Mengurangkan senggugut
4. Membantu perlekatan janin
5. Mencantikkan punggung
6. Mengurangkan keputihan
7. Period lebih teratur

Testimonial apa kata pengguna:-
special promotion premium beautiful corset for body shaping and weight loss

special promotion premium beautiful corset during ramadhan

special promotion premium beautiful corset only during ramadhan

promosi murah premium beautiful corset sempena ramadhan

promosi istimewa korset premium beautiful sempena bulan puasa
promosi istimewa korset premium beautiful sempena ramadan
premium beautiful corset dpt kuruskan badan, rawat period pain dan strecth mark

Macam mana nak Ukur? Ukuran mesti all in “CM ” ye..;)

cara mengukur saiz korset premium beautiful corset
What about the price??

jaminan lifetime warranty seumur hidup korset premium beautiful

Best price guaranteed will given to you guys!! 
Nak tahu lebih details about Premium Beautiful Corset dan Harga yang terbaik dari ladang, just drop your message/whatapps/call me here 0196615447!;)
*Lifetime Warranty Service*
promosi harga murah korset premium beautiful corset sempena bulan puasa

Premium Beautiful tingkatkan kadar metabolisma

Percaya tak uolls Premium Beautiful corset boleh menaikan kadar metabolisma tubuh kita? Premium Beautiful corset ada Far Infra Red rays (F.I.R.) yang boleh menembusi kulit sehingga 3 inci ke dalam badan. F.I.R. boleh mengaktifkan sel, mengembangkan kapilari darah, melancarkan perjalanan darah dan membuang toksik yang terkumpul.
premium beautiful corset tingkatkan kadar metabolisma badan dengan cahaya FIR

So many people yang nak kuruskan badan tapi susah sangat… u know why? becoz kadar metabolisma tubuh diorang tu slow… makan berdiet macam mana sekalipon, berat badan tetap naik, and susah sangat nak turunkan berat… compared dengan orang kurus, yang makan banyak mana pun tetap kurus, takde pun makin gemukss…sebab metabolisma orang kurus ni tinggi…

premium beautiful corset tingkatkan kadar metabolisma membakar lemak dan untuk body shaping

Metabolisma ni senang cerita “kadar dimana tubuh menggunakan tenaga daripada makanan dan minuman yang kita ambil”

kalau kadar metabolisma normal maknanya jumlah tenaga yg kita guna sama dgn jumlah kalori yg kita makan/minum…so, berat maintain… 

kalo kadar metabolisma rendah, penggunaan tenaga rendah dari jumlah kalori yg diambil..so, lebihan tenaga disimpan sebagai lemak…makin gemuklah orang tu… 

sebaliknya kalau kadar metabolisma tinggi, makan banyak pun tetap kurus sebab kalori cepat je habis…

premium beautiful corset tingkatkan kadar metabolisma badan dengan cahaya FIR dan kuruskan badan

premium beautiful corset tingkatkan kadar metabolisma badan dengan cahaya FIR dan kuruskan badan tanpa perlu berdiet
keperluan tenaga dalam “kalori” mengikut jantina, umur dan gaya hidup berbeza

Masalahnya, populasi zaman sekarang ni ramai yg berkadar metabolisma rendah…yelah, selain makanan yang berlemak, zaman sekarang ramai orang kerja kat opis… tak banyak keluar peluh, lagi gaya hidup tak aktif…

 premium beautiful corset tingkatkan kadar metabolisma badan dengan cahaya FIR dan kuruskan badan tanpa pembedahan atau suntikan

uumm…macam mana nak naikkan kadar metabolisma?? 
 1- mestilah exercise, ni memang semua org dah tau…tak payah cerita panjang. 
2- elakkan diet yg terkandung ‘refined sugar’ atau gula sukrosa, dan gula fruktosa dari sirap jagung..

 premium beautiful corset tingkatkan kadar metabolisma badan dengan cahaya FIR dan kuruskan badan, body shaping dan body cutting

3- banyakkan makan sayuran mentah…sebabnya sayur ni susah nak hadam, so lebih banyak tenaga dibakar nak hadam sayur ni…
4-  minuman berkafein mcm tea hijau dan kopi boleh tingkatkan metabolisma… tapi elakkan minuman tin berkarbonat walaupun ada kafein tapi banyak jugak gulanya..

premium beautiful corset tingkatkan kadar metabolisma badan dengan cahaya FIR dan kuruskan badan, tanpa perlu berlapar dahaga

Kalau semua cara kat atas dah ikut, insya-Allah boleh naikkan kadar metabolisma and lose some weight…but you must be realistic…jangan target nak kurus cepat2, takut cepat putus asa… 

selain tu pakailah set Premium Beautiful Corset 8 jam sehari…memang berkesan untuk naikkan kadar metabolisma dan menguruskan badan… dan memang terbaik untuk body shaping dan cutting yang cantik.. dah banyak testimoni pemakai korset ni berjaya kurangkan berat dan mengembalikan body shape yang seksi selepas memakai Premium Beautiful…

premium beautiful corset tingkatkan kadar metabolisma badan dengan cahaya FIR dan kuruskan badan, body shaping dan cutting
Selamat Mencuba!

Call now for free consultation & fitting:
Adibah
019-6615447
adibahkarimah@gmail.com 

>