Category Archives for "Premium Beautiful Corset"

Post under Premium Beautiful Corset.

Premium Beautiful Corset Mencegah Osteoporosis & Sakit Belakang::

Premium Beautiful Corset memang diakui dan diiktiraf oleh Persatuan Tulang Belakang Sedunia  dari US, Quebec dan Kanada kerana ia boleh membantu merawat sakit belakang dan mencegah penyakit Osteoporosis.

Apa itu OSTEOPOROSIS???

Perkataan “osteo” bermaksud tulang, “porosis” bermaksud poros = Tulang poros. Penyakit osteoporosis adalah penyakit tulang yg paling kerap berlaku di dunia ni.

premium beautiful corset mencegah osteoporosis dan patah tulang belakang dan pinggul dengan cahaya FIR dan membantu vitamin D synthesisLihat contoh gambar ni, perbezaan antara kepadatan tulang normal dan tulang osteoporosis.

premium beautiful corset mencegah osteoporosis dan patah tulang belakang dan pinggul dengan cahaya FIR dan membantu badan membina vitamin D

Tulang menjadi kurang padat, rapuh dan mudah patah walaupun terjatuh dari berdiri…..

premium beautiful corset mencegah osteoporosis dan merawat sakit belakang dengan cahaya FIR dan membantu badan membina vitamin D
aduuhhh…..

premium beautiful corset mencegah osteoporosis serta badan bongkok dan membantu badan membina vitamin D dengan cahaya far infra red
Tanda-tanda lain osteoporosis adalah seperti sakit belakang, bongkok, ketinggian merosot. Penyakit ni juga dipanggil “Pembunuh Senyap” sebab org tu tak akan merasa apa2 perubahan sehinggalah tahap yg teruk.
Cara nak tahu ada osteoporosis ke x, boleh buat test dipanggil DXA (dual energy x-ray absorptiometry), lebih kurang mcm x-ray jugakla tapi special sket… Kena buat appointment dulu kat jabatan radiology nk buat test ni.

premium beautiful corset mencegah osteoporosis dan diukur menggunakan t-score meter, serta mempunyai cahaya FIR dan membantu badan membina vitamin Dpremium beautiful corset mencegah osteoporosis dan sakit belakang dan pinggul dengan cahaya FIR dan membantu badan membina vitamin D
x-ray tu bahagian tulang sendi pinggul…hotspot utk osteoporosis…tengok kaler kat T-score kat atas…org ni ada osteoporosis la tu…ada kaler merah…

Actually kita punya bone density paling maksimum ketika berumur 20-25 tahun. Lepas 25 tahun ia pun mula merosot, bergantung pada faktor risiko yg kita ada. Faktor risiko ni banyak, terbahagi kpd 2, yg tak boleh ubah dan yg boleh ubah. Faktor yg tak boleh ubah ni contohnya umur 50 tahun keatas, wanita Asia, menopos, faktor genetik, dsb.
Faktor risiko boleh ubah seperti kurang pengambilan kalsium, tidak bersenam, kurus kering, merokok, pengambilan alkohol, pengambilan ubat-ubatan seperti steroid, diuretik dan ubat sawan.

So, camna nak kurangkan risiko osteoporosis kawan2??
Kat bawah ni cara-caranya…;)
  • Bersenam – cth berjalan, joging, main tenis, menari, angkat berat dsb. Bersenam ni bukan je menguatkan otot-otot dan meningkatkan stamina, tulang pun jadi kuat dan tebal. Amalkan bersenam selalu setidak-tidaknya 3x seminggu, 15-30 minit setiap sesi.
  • Diet yg kaya vitamin D dan kalsium – pakcik dan makcik berumur lebih 65 tahun dan akak yg dah menopos kena makan 1200-1500mg kalsium setiap hari. Kita yg muda2 ni kena amik 1000mg kalsium setiap hari…Vitamin D pun penting, yg berumur 18 tahun keatas kena amik 400 i.u. vitamin D sehari, terlebih pun tak ape, maksimum 10,000 i.u. sehari. Kalau nak tau badan cukup vit. D ke tak, silalah check level vit D dlm darah kat klinik my husband kat Rawang…..tapi bukan free yek!ekekeke..;p
  • Last sekali elakkan merokok, alkohol, kafein…ini semua mengurangkan penyerapan kalsium dalam tulang.
If dah terkena osteoporosis tu, ada ubatnya…selain kena makan supplement vit D dan kalsium yg cukup ada beberapa ubat kat pasaran utk mengekalkan kepadatan tulang seperti Fosamax, Actonel, Boniva dan Redclast.
Bercakap pasal vitamin D ni, sebenarnya ia diperlukan badan utk menyerap kalsium dan phosphate. Dua mineral ni la yg menjadi tulang. Vitamin D ni ada dlm makanan spt mentega, susu, ikan, bijirin. Tetapi, badan masih memerlukan cahaya matahari utk menghasilkan vitamin D yg aktif iaitu vitamin D3. Tengok gambarajah kat bwh ni…

premium beautiful corset mencegah osteoporosis dan patah tulang belakang dan pinggul dengan cahaya FIR dan membantu badan membina vitamin D3 dengan adanya cahaya matahari UVB
Opss, nanti dulu!!…cahaya matahari tu mestilah kena direct kat kulit, tak boleh di tempat yg teduh, dalam kereta atau pakai sunscreen, dan antara jam 11 pagi – 3 ptg… sebab yg kita nak adalah cahaya ultraviolet-B, bukan uv-A…

Beza antara uv-A dan uv-B ni, uv-A berbahaya pada kulit, boleh menyebabkan kanser kulit dan uv-A ni boleh melepasi cermin, awan, asap, debu dsb…yg si uv-B ni pulak terbalik…ia bagus utk badan kita jana vitamin D3, tapi problem dia tak boleh lepas sunscreen, cermin, awan, asap dsb…
Tu yg susah sket nak dpt uv-B ni tanpa kena uv-A…habis macamana tuuu???hurmmm..

Jawapannya mestila ada~~!!.Di dalam fabrik “Corset Premium Beautiful” laaa… kenapa yeee??

Sebab corset jenama no. 1 ni ada Teknologi F.I.R. yg mana tenaga FIR adalah satu-satunya anti-dote (penawar la senang criter) kepada kesan toksik uv-A yg berbahaya…

Amacam? best kan corset ni… pas ni tak perlu risau dah kena panas lama2, takyah pakai sunblock tebal2, takyah tinted kete yg mahal2..pakai corset ni cukup dah…selebihnya berserah pada Allah…InsyaALLAH…amin..;)

So, sesiapa yg di luar sana nak mencegah Osteoporosis, pakailah Premium Beautiful Corset okeyy!!

Call now :
Adibah
019-6615447

More Related Info:
http://www.farinfraredmedical.org/
http://www.lifecare.com.my/hp_BonemineraldensitometryBM.html

Penangan Premium Beautiful~~!!

Syukur alhamdulillah..rezeki mencurah curah bulan puasa yg penuh kemuliaan ini..Inilah dikatakan keberkatan bulan ramadan…Berusaha berterusan tanpa henti & penuh dgn kesabaran pasti dapat ganjaran yg berlipat ganda..ALLAH dah janjikan pada setiap umatnya yg berusaha dgn gigih, akan diganti dengan hasil yg berganda..INSYAALLAH…
Permintaan Premium beautiful hari2 seperti dh jadi goreng pisang panas..By email, message & call..Semua nak cantik di hari raya ni..sape yg x nak meletops kan di hari raya..mak2 pun kelas gitu..hehehe..penangan PB hari2 makin menerujakan..Mana x nye, kalau kita dah tahu kehebatan produk yg mmg tidak boleh dilawan mana2 pakaian dalam yg lain…mesti dah x nak menoleh ke belakang..
with 70 % Healthy, 30 % Beauty!!

Siapa yg perlu pakai Premium Beautiful ni?

* Selepas Bersalin

premium beautiful corset dipakai selepas bersalin dalam pantang untuk merapatkan rahim, banyakkan susu
* Nak kahwin (Pengantin Baru)

premium beautiful corset dipakai bakal pengantin untuk mencantikkan bentuk badan dan sesuai dgn baju pengantin
* Slip disc (sakit tulang belakang, bengkok)
premium beautiful corset membantu merawat sakit belakang, dipakai selepas bersalin dalam pantang untuk merapatkan rahim, banyakkan susu
* Mencegah kanser ( Breast, Rahim, Otak)

premium beautiful corset membantu mencegah kanser payudara, rahim dan otak
* Fibroid

premium beautiful corset membantu mencegah kanser payudara, rahim dan otak dan fibroid
* Cyst

premium beautiful corset membantu mencegah kanser payudara, rahim dan otak dan cyst

*Batu Karang

premium beautiful corset membantu mencegah kanser payudara, rahim dan otak dan batu karang atau renal stone
* Buasir

premium beautiful corset membantu mencegah kanser payudara, rahim dan otak dan buasir

* Nak Kurus

premium beautiful corset membantu mencegah kanser payudara, rahim dan otak dan fibroid, serta untuk kuruskan badan

* Dah kurus tapi xde Cutting, Shaping

premium beautiful corset memberi bentuk badan yang ideal, membantu mencegah kanser payudara, rahim dan otak dan fibroid
premium beautiful corset membantu mencegah kanser payudara, rahim dan otak dan pecahkan lemak
* Migrain

premium beautiful corset membantu merawat migrain, mencegah kanser payudara, rahim dan otak dan fibroid * Gout

premium beautiful corset membantu merawat gout, mencegah kanser payudara, rahim dan otak dan fibroid
* Baby demam kuning

premium beautiful corset membantu merawat baby jaundice, mencegah kanser payudara, rahim dan otak dan fibroid
* Strech mark (perut, pinggul,

premium beautiful corset menghilangkan strech marks, membantu mencegah kanser payudara, rahim dan otak dan fibroid
* Keputihan

premium beautiful corset membantu merawat keputihan, mencegah kanser payudara, rahim dan otak dan fibroid
Adakah anda sebahagian daripadanya?cepat2lah bertindak & mencegah dengan segera!!Dengan pemakaian Premium Beautiful, masalah2 seperti diatas dapat diatasi..Sayangi diri ANDA!!..CEGAH SEBELUM TERLAMBAT..Telah ramai membuktikannya dengan pemakaian PREMIUM BEAUTIFUL CORSET!!! With lifetime warranty & Superbrand….
premium beautiful corset jenama no. 1 membantu mencegah kanser payudara, rahim dan otak dan fibroidPREMIUM BEAUTIFUL ASET WANITA MASA KINI!!
BOOK YOUR OWN CORSET NOW!!
Adibah 019-6615447
adibahkarimah@gmail.com

Merawat Keputihan by Premium Beautiful….

Jangan Anggap Remeh Terhadap Keputihan

Ramai wanita termasuk diri saya menganggap keputihan itu adalah gejala yang normal dan akan sembuh dengan sendirinya. Tetapi saya silap!! Keputihan adalah lebih jauh daripada itu & akan menyebabkan penyakit dalaman pada wanita… Tahukah anda bahawa keputihan terjadi disebabkan antara 2 sebab Iaitu jangkitan bakteria seperti Bacteria Vaginosis ataupun kulat seperti Trichomoniasis dan Candida Albican.

premium beautiful corset membantu merawat masalah keputihan wanita dan membantu mencegah pelbagai penyakit seperti kanser, batu karang, gout, sakit belakang dan senggugut
(Contoh Faraj yang dijangkiti kulat)

Jika rawatan kulat ini tidak dirawat, maka kesannya akan menjadi bertambah teruk. Kulat ini mampu merebak keseluruh tubuh anda dan seterusnya jangkitan ini boleh menyerang organ-organ penting dalam badan anda.Jangkitan bakteria atau kulat ini juga mampu merebak ke pasangan kita. Hasilnya organ seksual lelaki juga akan mengalami kegatalan, kemerahan, kesakitan dan juga kulit melecet.

premium beautiful corset membantu merawat masalah jangkitan faraj wanita dan membantu mencegah pelbagai penyakit seperti kanser, batu karang, gout, sakit belakang dan senggugut
(Bagaimana bakteria dan kulat merebak kedalam saluran faraj anda)

premium beautiful corset membantu merawat masalah mandul dan masalah keputihan wanita dan membantu mencegah pelbagai penyakit seperti kanser, batu karang, gout, sakit belakang dan senggugut

Masalah keputihan wanita adalah merupakan antara masalah kesihatan yang sering dialami oleh kebanyakan wanita. Keputihan wanita adalah merupakan masalah yang kedua sesudah masalah gangguan haid.

Masalah keputihan wanita boleh didefinisikan sebagai pengeluaran cairan dari vagina. Cairan tersebut pada kebiasaannya keluar dalam keadaan pekat atau cair, berwarna jernih, putih, kuning atau hijau dan berbau atau tidak berbau. Ada sebahagian daripada wanita yang menganggap cairan yang keluar dari vagina adalah masalah yang biasa dan ada juga antara mereka yang menganggap masalah keputihan wanita ini mengganggu aktiviti seharian mereka.
Masalah keputihan wanita yang amat perlu diberikan perhatian adalah apakah keputihan wanita tersebut adalah normal atau ada sesuatu penyakit.
“Bagaimana Untuk Menghilangkan Keputihan
Dalam Masa 24 jam?”
“…Kini, Bersedialah Untuk Mengucapkan Selamat Tinggal kepada Keputihan, Kegatalan Dan Bau Yang Kurang Menyenangkan!…”
Adakah Sebelum Ini Anda Mengalami Perkara Seperti Berikut:
Kegatalan pada kemaluan?
Selalu keluar cecair yang berwarna putih dan kekuningan disertai dengan bau?
premium beautiful corset membantu merawat masalah jangkitan faraj dan membantu mencegah pelbagai penyakit seperti kanser, batu karang, gout, sakit belakang dan senggugut
Ketidakselesaan apabila “bersama” suami?
Terpaksa memakai ‘panty-liner’ tiap-tiap hari?
Anda menjadi kurang keyakinan diri dan hubungan anda dengan suami semakin dingin?
premium beautiful corset membantu merawat masalah jangkitan faraj, membantu merawat masalah seksual dan membantu mencegah pelbagai penyakit seperti kanser, batu karang, gout, sakit belakang dan senggugut
Jika JAWAPAN anda kepada persoalan diatas “YA”… Maka saya pasti kerunsingan dan keresahan anda terhadap perkara tersebut akan lenyap selama-lamanya dengan pemakaian “PREMIUM BEAUTIFUL CORSET”..
why we need PB corset?
premium beautiful corset membantu merawat masalah jangkitan faraj dan membantu mencegah pelbagai penyakit seperti kanser, batu karang, gout, sakit belakang dan senggugut
premium beautiful corset untuk merawat masalah kemandulan dan jangkitan kulat pada alat sulit wanita selain boleh mencegah kanser rahim
Dengan pemakaian Premium Beautiful it really HELPS!! Seriously, sesiapa yang mengalami masalah keputihan or trying to conceive baby, I would 100% recommend Premium Beautiful!! Girdle PB ada jaring-jaring lubang udara yang function dia untuk menggalakkan pengaliran udara, elakkan kelembapan dan juga prevent from bacteria growth, fungus dan bau. It’s very comfortable and stay ‘fresh’ everyday!!!
U FEEL CONFIDENT, GOOD, HAPPY, HEALTHY, BEAUTY,LOVING by using PREMIUM BEAUTIFUL CORSET..TRUST ME, I HAVE USED IT & IT WORKS!!!
contact me for a free consultation:

ADIBAH 019-6615447
adibahkarimah@gmail.com

KEHEBATAN premium beautiful


TERBUKTI MENYELESAIKAN MASALAH SAKIT TULANG BELAKANG & PINGGANG!!!!!!

PAKAIAN DALAM PEMBENTUKAN BADAN PREMIUM BEAUTIFUL membentuk kontur keseluruhan badan yang menarik, bentuk badan yang sihat dan seimbang. Memberikan kesan secara serta merta dengan selamat tanpa memerlukan pengambilan ubat, melakukan pembedahan dan senaman.
Kelebihan kualiti kain Premium Beautiful :
-Rekabentuk stereoskopik sinar infra merah jauh yang berdasarkan potongan rangka badan manusia. Ia berfungsi mendorong peredaran darah dan proses metabolisme.

-Kuasa serapan yang baik, sesuai untuk dipakai seharian, pakaian dalam yang boleh dicuci dan tahan lama.

-Kuasa regangan dalam semua hala. Dapat diregang secara 360 darjah mengikut pergerakan badan tanpa mengubahkan rekabentuk asalnya.

-Sinar infra merah jauh yang dapat menambahkan kekenyalan dan ketegangan buah dada dan menggiatkan tumbesaran buah dada.

UNTUK TEMPAHAN:
0196615447
@
premium.lady@yahoo.com
@
ISI FORM (CONTACT ME)
>