Category Archives for "Produk SHOM"

Semua produk SHOM.

October Special Promotion Only!

Perisa berry masam masam manis anggur ? sekali minum sekali susut berat badan. Dua kali minum dua kali susut berat badan? 

Normal price Rm200 per bottle buttt October special promotion only kita kasik Freeee sahaja utk setiap pembelian Full Set Premium Beautiful Corset ?? 

Dah la sarunggg korset terletak helok, pastu minum pulak jus utk inch loss, plusss dapat kulit lembut selembut salju hbss semua toksin2 dalam badan keluar! Best giler promo start todayyy until end of october sahaja!?

Installment also accepted! Dah la bg discount gempak meleleh sampai 70% off, dapat pulak buat installment, dapat pulak FREE gift deyy ??‍♀️ Mana nak dapat cenggini wehhh?

Serious Buyer direct wasep ahkak pAjura ko ni. Nak tetanya jer dulu xdek hal dik ahkak ko x marah pun. Paling tidak hantar sihir je bagi ko mengigau sampai terbeli jugak! Kahhhh?

------------------------------

Trade in Korset lama today, then get a newww One yg baru??Discount up to 70% off! Hurry up bebeh?Limited stock only!

No 1 Trusted Agent Premium Beautiful Specialist,


Kehebatan Bio Velocity Sleep Mate

BIO VELOCITY SLEEP MATE

Bio Velocity Sleep Mate untuk tidur yang lena sambil menyembuh penyakit

Arus pemodenan yang pesat memberi kesan negatif kepada tahap kesihatan kita pada hari ini. Setiap hari kita terdedah kepada pencemaran udara dan alam sekitar. Kita terdedah kepada pancaran radiasi dan medan elektromagnet daripada penggunaan telefon mudah alih, komputer, radio, televisyen dan sebagainya.

Pendedahan kepada semua itu akan merosakkan keseimbangan tenaga dalaman, melemahkan tahap imun dan keupayaan untuk melawan penyakit. Akhirnya badan dihinggapi pelbagai penyakit seperti stroke, darah tinggi, kencing manis, sakit jantung dan sebagainya.

Kini adanya Bio Velocity Sleep Mate yang mampu memulihkan keseimbangan dan kesihatan anda secara mudah dengan kuasa penyembuhannya. Pelapik tilam ini menolong membetulkan frekuensi yang tidak harmoni, meneutralkan gelombang berbahaya sambil menguatkan gelombang positif yang membentuk aura yang sihat dalam tubuh kita.

Dengan mempengaruhi pengaliran tenaga, kita boleh menyihatkan badan dengan mencapai tahap kesihatan yang sempurna, mengimbangkan dan meningkatkan keseluruhan aktiviti badan dan minda. Apabila anda bangun daripada tidur, anda berasa lebih cergas dan bertenaga. Dalam penggunaan jangka masa panjang, ia memberi manfaat kepada badan di mana ia boleh mengekalkan kesihatan kita, meningkatkan sistem imun dan juga memberi hidup yang berkualiti.

TESTIMONI BIO VELOCITY SLEEP MATE

Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) terkenal dengan kehebatannya selepas ramai penggunanya tampil berkongsi kebaikan yang diperolehi. Ramai testimoni tersebut berjaya merawat penyakit yang dihidapi selepas menggunakan BVSM sebagai alas tilam atau selimut.

Cerita perkongsian testimoni pesakit-pesakit tersebut boleh ditonton melalui Youtube. Di sini saya tunjukkan satu perkongsian oleh anak kepada seorang nenek yang menghidap angin ahmar ataupun stroke yang asalnya tidak mampu bergerak dan bercakap tetapi selepas menggunakan BVSM beliau sekarang beransur pulih.

Testimoni badan lumpuh akibat strok

Testimoni pesakit darah tinggi dan lemah jantung

Makcik Habibah berusia 73 tahun, menghidap tekanan darah tinggi dan lemah jantung sejak berumur 35 tahun. Tekanan darah beliau sangat tinggi, dengan bacaan sistolik 180-200mmHg dan tidak pernah kurang daripada 160mmHg walaupun mendapat rawatan daripada klinik kerajaan.

Pernah sekali bacaan tekanan darah beliau mencecah 290mmHg! Selepas menjalani prosedur angiogram di IJN keadaan beliau sangat lesu serta tindakbalas yang perlahan. Namun selepas menggunakan lapik tilam Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) beliau kembali cergas dan bertenaga.

Selepas tiga hari tekanan darah beliau yang sebelumnya sangat tinggi telah turun kepada paras normal iaitu sekitar 120mmHg! Beliau juga tampak cergas dan aktif serta tindakbalas menjadi lebih cepat.

Selain ini, ada ramai lagi testimoni yang mana berjaya merawat penyakit yang dihidapi seperti insomnia, tekanan perasaan, migrain dan banyak lagi selepas menggunakan alas tilam BVSM ini. Alas tilam BVSM ini terbukti dapat melegakan kesakitan gastrik, melegakan sakit belakang, melegakan ketegangan leher, melegakan rasa kebas dan sebagainya.

KEBAIKAN BIO VELOCITY SLEEP MATE

1. Meningkatkan metabolism
2. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel
3. Menggalakkan peredaran darah
4. Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun
5. Meningkatkan tahap medan tenaga
6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan
7. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan
8. Bersemangat dan bertenaga
9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi
10. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal
11. Melegakan kepenatan dan kesakitan
12. Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik
13. Menggalakkan fungsi jantung

14. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti

Jika anda mahu maklumat lanjut mengenai alas tilam Bio Velocity Sleep Mate, boleh baca di 

Cara Penggunaan dan Penjagaan BVSM

Bio Velocity Sleep Mate didatangkan dalam saiz ‘queen’. Cuma rentangkan di atas tilam dan selitkan empat tali elastik di setiap penjuru tilam. Ia boleh juga digunakan sebagai selimut.

BVSM boleh dicuci setahun sekali. Gunakan cecair pencuci berorganik seperti pencuci PB Wash. Dicadangkan hanya cuci pada bahagian yang terkena kotoran sahaja dan dijemur dibawah cahaya matahari pagi.

Dapatkannya sekarang dengan hanya RM 1288.00 sahaja seunit.

Saksikan video pendek DEMO lapik tilam Bio Velocity Sleep Mate ini:

Adibah
019-6615447

Garam Buluh Hai-O

Kita memerlukan garam untuk terus hidup.

Garam memainkan peranan yang sangat penting dalam kehidupan seharian kita. Kekurangan garam dalam darah boleh menyebabkan maut. Namun garam atau nama saintifiknya Natrium Klorida cuma diperlukan dalam kuantiti yang sedikit sahaja untuk mengekalkan fungsi tubuh badan. 

Di hospital, doktor akan menyuntik air larutan garam kedalam tubuh pesakit untuk menstabilkan tekanan darah dan fungsi-fungsi organ pesakit untuk menyelamatkan nyawa. Air larutan garam juga digunakan untuk mencuci luka dan membasmi kuman.

Garam komersil dihasilkan secara kimia dan menjejaskan kesihatan.

Garam yang dimakan oleh nenek moyang kita suatu masa dahulu adalah berbeza dengan garam yang dapati di pasaraya atau kedai runcit. Dahulu, garam dihasilkan secara semulajadi dengan membiarkan air laut yang bersih tersejat di bawah panas matahari. Garam yang diperolehi ini mengandungi pelbagai mineral lain selain Natrium Klorida.

Manakala garam zaman sekarang dihasilkan secara elektrolisis yang menyingkirkan semua kotoran dan bendasing, termasuklah mineral berkhasiat. Tinggal hanyalah Natrium Klorida (99.8%) dan klorin. Inilah garam komersil yang dihasilkan dengan banyak, cepat dan murah. Maka, tidak hairanlah ia dikenali sebagai garam bernatrium tinggi yang tidak sihat.

Garam tersebut merupakan pembunuh tersembunyi di dalam makanan anda! Pengambilan garam bernatrium tinggi ini secara berlebihan akan mengundang pelbagai penyakit berbahaya seperti tekanan darah tinggi, strok, serangan jantung serta kerosakan buah pinggang. Persatuan Kesihatan Sedunia (WHO) mencadangkan jumlah maksima pengambilan garam bernatrium tinggi adalah 2400mg sehari untuk mengelak daripada dihinggapi penyakit tersebut.

Memperkenalkan Garam Buluh Hai-O sebagai makanan kesihatan alaf baru.

Garam Buluh Hai-O adalah alternatif kepada garam bernatrium tinggi yang berbahaya. Sejarah garam buluh bermula sekitar 1300 tahun dahulu di negara Korea. Masyarakat Korea pada zaman dahulu telah menggunakan garam buluh sebagai makanan makanan kesihatan, ramuan perubatan dan untuk mengekalkan awet muda.

Garam Buluh Hai-O diimpot sepenuhnya melalui syarikat pengekspot nombor satu Korea iaitu Kaeam Co. Ltd. untuk dipasarkan di Malaysia. Syarikat Kaeam Co. Ltd. adalah satu-satunya syarikat pengekspot yang diiktiraf oleh negara Korea. Oleh sebab itu, Garam Buluh Hai-O dijamin ketulenannya serta berkualiti tinggi.

Kini anda boleh mendapat manfaat garam buluh melalui produk-produk berasaskan Garam Buluh Hai-O. Siri produk Marine Essence adalah produk kecantikan dan kesihatan luaran berasaskan Garam Buluh Hai-O manakala Garam Buluh Hai-O sendiri terbahagi kepada dua jenis produk iaitu:

1- Minuman Premium Garam Buluh Hai-O (Hai-O Bamboo Salt Premier Drink) 

2- Garam Masakan Premium Garam Buluh (Hai-O Bamboo Salt Cooking Salt)

  Perbandingan antara Garam Buluh Hai-O dengan garam bernatrium tinggi biasa:

perbezaan garam buluh hai-o dan garam biasa dari segi buatan dan khasiat

Garam Buluh Hai-O mempunyai 4 keistimewaan utama berbanding garam putih biasa iaitu:

  1. Kaya dengan unsur surih dan bahan-bahan mineral
    • Gabungan sempurna bahan mineral yang lengkap dan semulajadi dapat dibekalkan ke seluruh badan dengan lebih berkesan.
  2. Beralkali tinggi
    • Dapat mengekal dan memulihkan pH badan yang seimbang.
  3. Anti-pengoksidaan
    • Meningkatkan kandungan oksigen dalam badan, mencegah serangan radikal bebas dalam badan, membaiki sel-sel badan yang rosak dan memulih fungsi organ dalaman.
  4. Detoksifikasi 
    • Mempunyai fungsi detoksifikasi yang semulajadi dan dapat menyingkirkan toksin yang terkumpul dalam badan dengan berkesan.

GARAM BULUHPremier Drink

Memperkenalkan makanan kesihatan paling laris abad ini iaitu Hai-O Garam Buluh (Bamboo Salt) Premier Drink dan Hai-O Garam Buluh (Bamboo Salt) Premier Cooking Salt Powder.

Garam Buluh Hai-O ini dihasilkan di Korea diperbuat daripada 100% garam organik. Garam yang diambil daripada laut yang kaya dengan mineral berdekatan pulau-pulau Pantai Barat Korea melaui proses yang amat rumit sebelum sedia dimakan.

Garam Buluh Hai-O Premier Drink utk menambah kesihatan drp Green Leaders Academy

Dalam proses tersebut, garam yang diperolehi dimasukkan ke dalam buluh muda kemudian ditutup dengan tanah liat sebelum dibakar dalam relau untuk menyingkirkan racun dan logam berat yang berbahaya disamping meningkatkan kandungan nutrisinya.
Garam Buluh Hai-O mengandungi zat magnesium, kalium, kalsium, kuprum, ferum dan zink yang diperlukan badan manusia. Tidak seperti garam biasa yang tinggi kandungan natrium yang boleh menyebabkan penyakit darah tinggi jika diambil berlebihan.
Selain untuk diminum, serbuk Garam Buluh ini juga digunakan sebagai antiseptik. Air larutan Garam Buluh boleh digunakan untuk mencuci muka, berkumur, mencuci luka, merendam kaki dan sebagainya. Garam Buluh berkesan untuk mencuci luka kudis kaki pesakit diabetes (Diabetic Foot Ulcer) serta mampu menpercepatkan penyembuhan luka tersebut.

GARAM BULUH
Premier Cooking Salt

Garam Buluh (Bamboo Salt) Premier Cooking Salt digunakan untuk masakan menggantikan garam putih biasa. Serbuk Garam Buluh ini adalah lebih halus daripada garam putih halus biasa, berwarna sedikit kelabu dan tidak berbau.

Garam Buluh ini sangat sesuai dimakan oleh pesakit darah tinggi ataupun sesiapa sahaja yang ingin menjaga kesihatan kerana mengandungi kandungan natrium yang rendah.

Selain ianya baik untuk kesihatan, penggunaan Garam Buluh ini dalam masakan juga menambah keenakan apa jua masakan anda tanpa perlu menambah perisa tambahan seperti Ajinomoto.
Garam Buluh Hai-O Premier Cooking Salt utk menambah kesihatan drp Green Leaders Academy
Cara penggunaan Garam Buluh ini sama sahaja seperti garam biasa kerana tahap kemasinannya adalah lebih kurang sama.

KEGUNAAN & KEBAIKAN GARAM BULUH

  • Membuang toksin dalam badan
  • Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi
  • Membantu mengurangkan penyakit ekzema dan alahan
  • Membantu mengatasi masalah sembelit
  • Sebagai skrub wajah untuk membuang sel-sel mati dan menyerikan wajah
  • Sebagai antiseptik untuk mencuci luka dan kudis
  • Membersih serta melembutkan kulit kaki bila direndam
  • dan banyak lagi…
Anda boleh dapatkan maklumat lanjut berkenaan Garam Buluh Hai-O di laman Premium Beautiful Shop.

Video 1 – Pengenalan kepada Garam Buluh Hai-O
Video 2 – Sejarah dan cara pembuatan Garam Buluh Hai-O
Tunggu apa lagi?! Dapatkan superfood ini dengan segera.
Cuba sekali pasti taknak bertukar kepada garam biasa lagi dan tak perlu mengambil supplement yang lain..
Garam Buluh Hai-O sangat sesuai dimakan oleh semua lapisan masyarakat

Harga :
Garam Buluh Premier Drink RM158.00 (40 peket)
Garam Buluh Premier Cooking Salt RM65.00

FREE POSTAGE nationwide!
Adibah 019-6615447


BIOzone Food Purifier


“Mesra Pengguna, Selamat, Keberkesanan Maksima” 
Sistem purifikasi Makanan Tercanggih dengan proses Biozone!..
Now, presenting “BIOzone Food Purifier”

BIOzone Food Purifier from Adibah Karimah premium beautiful top agent
Proses purifikasi BioZone food purifier drp premium beautiful adibah karimah
“Satu proses pembuangan bahan2 toksik dalam makanan mentah yang sangat efektif, selamat dan berkesan!”

Apa Kepentingan penggunaan Biozone Food Purifier untuk kehidupan seharian?

►Menyingkirkan toksin larut air, toksik larut lemak dan bakteria dalam makanan 

►Memulihara kesegaran makanan 
Menyingkirkan bau 

►Menghapuskan bakteria, kulat dalam makanan, minuman, botol susu bayi dan lain-lain

Berapa lama penggunaan Biozone Food?

Masa diperlukan untuk proses purifikasi makanan mentah diantara 15 hingga 30 minit sahaja. 

 Ciri-ciri produk

• 100% tiub silikon bergred medikal 
• Batu seramik bergred tinggi 
• Mudah alih 
• Selamat 
• Penyelenggaraan minima

“Every Home must have one Biozone Food Purifier to secure from any bacteria in food & convert oxygen (O2) into ozone (O3)”


Sit back and enjoy this video!

Call me now for special price!
ADIBAH
019-6615447

Nurich Lacto-Lite Yogurt Drink dan Premium Beautiful Corset Untuk Kuruskan Badan::

testimoni nurich lactolite yogurt drink dan premium beautiful corset cdm rohana

Apa itu Lacto-Lite? 

Lacto-Lite ni merupakan minuman Serbuk Yogurt Kultur Hidup dan Inulin yang menggabungkan kebaikan kultur hidup dan inulin bagi menjamin kesihatan sistem penghadaman (gastrousus) dan badan kita.

Ia adalah sinbiotik yg menggabungkan kedua2 probiotik dan prebiotik, tidak mengandungin sebarang herba atau bahan kimia yang bersifat laksatif (julap) makanya, sama sekali takkan menyebabkan kekejangan perut mahupun cirit-birit. 

Apa itu Probiotik?

Bakteria baik didalam usus kita yang berfungsi utk menyerap semua nutrien makanan ke dalam tubuh. Ia adalah penting untuk menjamin kesihatan usus kita.

Apa itu Prebiotik?

Makanan atau nutrisi yang diperlukan oleh Probiotik utk berkembang dan berfungsi dgn baik

ok.. so apa keunikan Lacto-Lite..

  • tahan terhadap asid perut dan garam hempedu
  • keupayaan hidup dan mengekalkan aktiviti walaupun ketika disimpan
  • kebolehan melekat pada sel usus dgn baik
  • diiktirafkan oleh FDA sebagai GRAS (Generally Recognized as Safe)
  • tidak mengandungi sebarang herba atau bahan kimia yg bersifat laksatif (julap)
  • tidak akan menyebabkan kekejangan perut atau cirit-birit.

Macam mana Lacto-Lite membantu badan kita?

  • dengan menyingkirkan TOKSIN dalam badan
  • dengan meningkatkan metabolisme untuk MENGURANGKAN berat badan
  • dengan menggalakan PERTUMBUHAN bakteria baik
  • dengan membantu PROSES penghadaman
  • dengan membantu melegakan SEMBELIT
  • dengan membantu SINTESIS vitamin 

     testimoni nurich lactolite yogurt drink disahkan halal dan premium beautiful corset cdm rohana
    (Sijil halal ‘lactolite’)
     
    Bagi wanita2 yang diluar sana, inginkan bentuk badan yg lebih anggun & ideal, combination Lactolite + premium beautiful sgt sgt berkesan!!!Banyak testimoni telah berjaya membuktikannya…Salah seorang testimoni yang cukup berkesan bagi diri beliau adalah “CDM SITI ROHANA” from 98 kg – 56kg..woowwww!!!so amazing kan???

    testimoni nurich lactolite yogurt drink dan premium beautiful corset cdm rohana atau kak ana berat 98 kg

     

    testimoni nurich lactolite yogurt drink dan premium beautiful corset dari hai-o marketing cdm rohana

     
    testimoni nurich lactolite yogurt drink yang halal dan premium beautiful corset dari hai-o marketing cdm rohana

    testimoni nurich lactolite yogurt drink dan premium beautiful corset untuk menguruskan badan
    selepas memakai Premium Beautiful Corset 
    dan meminum Lacto-Lite drink…

    testimoni nurich lactolite yogurt drink dan premium beautiful corset telah menguruskan badan cdm rohana

    kak ana sebagai testimoni nurich lactolite yogurt drink dan premium beautiful corset

    testimoni nurich lactolite yogurt drink dan premium beautiful corset telah menguruskan badan cdm rohana kepada berat 56 kg

    (56kg!!!wowww!!)

    Jangan tunggu lagi..dapatkan (Lactolite + premium beautiful) sekarang jugaaa!!!

    buzz me for more info :
    Adibah 019-6615447
    adibahkarimah@gmail.com

    >