Category Archives for "Uncategorized"

LADY GAGA…..(PB)

Hye sume..what’s up today???hari ni sy nk bercerita,berkongsi ckit & byk juga tentang KEHEBATAN, KEUNIKKAN, DAN KETERUJAAN memakai PB..heeeee…:))TP, disebalik tue banyak sgtla tanggapan NEGATIF dari org luar yg hanya dengar khabar angin lalu dan mengiyakan ape yg org perkatakan..ermmm..paham x??haaa, disini ade beberapa soalan yg selaluuuuuuu ditanya n difaktakan!!dan sy akan berikan jawapan2 bg soalan2 tersebut dengan damainya:))….
SOALAN @ FAKTA & JAWAPAN

1) Saya malasssssss la nk pakai PB ni,segan pon ade..lemas pon ade, gatal pon ade, kusut pon ade..& bla..bla..

-Aloooo, skrg ni malas la nak pakai..kalau da berusia skit, ape2 sume da lanjut mcm jagung putik JATUH LANTAI, baru nk tercari2 PB ke or nak makan ubat2..heeeeee..:))PB ni amatlah SELESA, DAN TAMPAK KEMAS MEMAKAINYA!!KALAU X PAKAI MCM HILANG SESUATU LAAAAAAA..huhuuu..

2) Mahal la harganyeee…berbaloi ke beli baju dlm ni ngn harga beribu???Takutla nak pakai..baik bli barang kemas lagi bgssss, ade jugak nilainya…

– Untuk pengetahuan akak2, adik2..SANGAT2 LAHHH BERBALOI BELI PB NI..coz warranty dia WHOLE LIFE bebbb..koyak ke, benang tetas ke boleh hantar trs kat stokis..corset yg di “supermarket”@ kat mn2la, ade ke boleh pulang balik??warranty sminggu je..lepas tu tanggung sendiri..PB x pyh poning2 kepala nk jahit sendiri!!harga ribu pon, tp pulangan yg lumayan!!x nak keee???DAPAT BENTUK BADAN YG CANTIK, RAMPING..(abg lggggg sygggggg!!!!percayalaa)
xde dah buncit, merekah perut..dapat HASIL MENAKJUBKAN & MEMUASKAN!!!

3) Org kate tiap2 pagi kn suruh abg ikat bengkung kat belakang..abg pon naik rimas..last2 gaduh!!

-IShhhhhhh..mana ade macam tu..buat apela nak suruh abg ikat2..tu lah salah satu fakta yg SALAH!!bile dah test pakai PB, bengkung tu dah siap2 simpul kat belakang ikut ukuran kita..so, kita just kacip di depanla..buat ape nak suruh abg pakaikan..tu fakta yg SALAH!!beli dengan penjual yg just jual je..x ajar cara pakai mmgla dapat ajaran yang SALAH..kalau beli ngan i, i akan ajarkan cara pakai, siap bagi nota lagiii..weeehuuuu..

(bahagian belakang, simpul tali siap2 bagi ketat & kemas)
(bahagian depan, hanya kacipkan sahaja & pakaiii..mudahkan!!)

4) Org kate, pakai PB ni panas coz ade FIR, lemasla akak nak pakai..dah la keje kat luar, pakai lagilaaa akak terbakar..

-ADoiii..ni duk dgr org kate lagi..akak dah pakai ke yg kate panas tu..sy ni dah pakai!!!TAK PANAS PON!!TAPI SELESAAAA LAGI..PB Ni mmg ade CAHAYA FAR INFRA-RAY..cahaya yg menembusi susuk tubuh sedalam 6cm..untuk perpecahan LEMAK,pembuangan TOKSID2 dlm badan..YG PENTING ANTI BREAST CANCER N RAHIM..CEGAH SEBELUM TERKENA..so, bile saya pakai kan, lagi rasa lebih SELAMAT, YAKIN, SELESAAA, PINGGUL PUN CANTIK,MELETUP LAGI TU..WOWWW.. dan YANG PENTING ABANG MAKINNN SAYANGGGGG..adoiiiiii…(jgn tambah anak lagi..tunggu dulu..hhehehe)


5) Akak, kalau x pakai pon abang sayang, bentuk badan pun dah mantap, menarik..buat apelaaa buang duit pakai PB ni..

– ISH..ishh.,ishh..KESIAN la kat akak klu fikir macam tu..PB ni more kepada kesihatan 70%, kecantikkan 30%..kalau menarik sekarang buat ape, kalau x jaga selamanya..Badan kita ni perlukan energy untuk pemanasan badan..Kalau Pakai PB ni, cegahla dari segala PENYAKIT..INSYAALLAH..Bukan org muda saje perlukan PB ni, Bahkan LELAKI (bengkung, seluar) untuk CEGAH SAKIT TULANG BELAKANG, MAK AYAH KITA (Bengkung) untuk CEGAH SAKIT LUTUT, GOUT, BAYI BARU LAHIR (Bengkung) untuk CEGAH JOUNDIS(demam kuning), IBU2 BERSALIN (SATU SET PB DIPERLUKAN!!!!)

HA, begitulah beberapa soalan dan fakta yang SALAH dikemukakan selalu..PENGAJARAN disini, JANGAN SESEKALI mendengar KHABAR ANGIN SEPINTAS LALU tapi mengetahuI NILAI EMAS YANG SEBENAR..so guys, SEDARLAH SEKARANG!!!PAKAI SENDIRI & NIKMATILAH HASIL YANG SANGAT2 MENAKJUBKAN!!!GET YOURSELF A SET OF PREMIUM BEAUTIFUL FOR YOU AND YOUR FAMILY..MAKE YOUR FAMILY MORE CLOSER, LOVELY, & HAVE BEAUTIFUL LIFE WITH “PREMIUM BEAUTIFUL”..


CALL NOW TO ORDER!!!!
0196615447

OUR DREAM!!!

Hello guys!!!kadang2 kita fikir x bolehkah kita capai impian kita…???
rumah besar, mewah, elegan, selesa SEMESTINYA impian sume orang!!betul x??disamping kereta mewah, sporty, elegan…tapi x mustahil kan?????InsyaALLAH kita akan capai kalau kita usaha, gigih & tawakkal kepadaNYA..SO GUYS, ape tunggu lagi..buktikan sekarang yang kita boleh lakukan dan capai impian kita!!!MY RAKAN2 KONGSI sume, usaha tangga kejayayaan!!jgn cepat putus asa kerana itu sume ujian dari ALLAH SWT..SO GUYS, start thinking of our dream..

“dream will come true if we achieve our goal”





so guys!!lets start do it business together!!your dream will be come true if u just follow the leader, tgk kejayaan org di sekeliling, kita PASTI, MAMPU milikinya!!

don’t be hesitate to call me here!!
019-6615447

Hot Promotion:::!!!

Do you want to look great, and feel great about yourself? I have a solution for you! No strict diet, no exercise,no pills, no need to undergo a surgery! Just wear Premium Beautiful!! It has LIFETIME WARRANTY, Far Infrared Technology from JAPAN, material Akwatek & Akwadyne from Germany, You’ll see in just 5 mins your body will transform from flabby to CURVY!! Hide those bulging stomach! Cash or Installment! Credit Card!! We ship WORLDWIDE! FREE SHIPPING!!!! Special discount for those who pay cash!!!!! GET free 1 PB wash!hurry up guys!!!call me now!!!0196615447@just fill da form click here

NEXT TRIP to HONG KONG!!!!!!!

SALAM GUYS….just bck from kl tgk faizal tahir & adibah noor..they have such a beautiful voice..
SO ENJOY on that day + feel gorgeous looking at new CDMs..hope dream come true like THEM..insyallah!!!!
really HAPPY,ENJOYZZZ,EXCITED bile company announce thattttttttt,
next trip to HONG KONG!!!!!
YEAAHHH!!!!…
SO,LAGI TERUJA bile dapat tahu just need qualified ONLY 35set include BIO AURA, PREMIUM BEAUTIFUL & BIO ZONE within 4 MONTH..!!!!!so guys,APE TUNGGU LAGI…jom reramai serangggggg
HONG KONG with 5 star package, FOC,
& WE JUST ENJOYYYYY…YEAZAA!!!

HONG KONG DISNEYLAND!!!

VIEW AT NIGHT AT HONG KONG!!

SEE U THERE GUYS!!!…anyone who’s REALLY interested to know more detail our bussiness
just make a call, message, email..
WE WILL GUIDE U ALL FROM 0 TO BE HERO!!!!
YEAAAAHH!!!!!…

CALL NOW!!!!
0196615447

FREE TICKET TO CONCERT FAIZAL TAHIR & ADIBAH NOOR

SALAM GUYS..Here I have a Few FREE tickets to
KONSERT FAIZAL TAHIR & ADIBAH NOOR..
More than 100 GIFTS FOR LUCKY DRAW, Waiting for you!!!!


1ST PRICE
“SUZUKI SWIFT CAR”

2ND price
“Kawasaki Ninja KRR ZX 150
MOTOBIKE”

DAN banyakkkkk lagi hadiah yg SANGAT MENARIK MENANTI ANDA!!!!
WHO really interested travelling da world,
THIS is a TIME TO WIN
FREE TICKET TO PERTH, AUSTRALIA
& HONG KONG, DISNEYLAND!!!!

WOW..SO GUYS, GRAB THIS CHANGE TO GET
FREE TICKET HERE..
want to know, how to get free ticket???
so EASY!!!
JUST add to be my FOLLOWER AT my blog,
i will select a few follower with a creative comment
“why i must win this ticket??”so easy kan??..
GUD LUCK guys…:))

TRAVEL DA WORLD…


free travel with HAI-O..
Who know’s, jual PB & Bio Aura get free 5 star package..hukss..:))
actually, da Best plan marketing yg buatkan ramai yG berjaya…wohoooo..!!
5 & 6 angka no worries in HAI-O..Everybody can do it!!
with the TIP TOP leader in kedah & Batu CaveS B32..
oUR TRip 3 times a year..anyone yg really interested travelling
da world with FREE OF CHARGE & 5 star package,
lets join OUr group here…We can GUIDE u all from
0 to BE HERO!!
YEAHHHHhhhh..:=)
Now, next package TO hong kong!!!yeahhh..
so, watch out guys…lets do it TOGETHER..:))

call NOW!!!
0196615447

Tercetusnya FENOMENA & REVOLUSI TERBARU “Pakaian Dalam “MERAWAT PENYAKIT BERBAHAYA”

PAKAIAN DALAM PEMBENTUKAN BADAN

PAKAIAN DALAM PEMBENTUKAN BADAN PREMIUM BEAUTIFUL membentuk kontur keseluruhan badan yang menarik, bentuk badan yang sihat dan seimbang. Memberikan kesan secara serta merta dengan selamat tanpa memerlukan pengambilan ubat, melakukan pembedahan dan senaman.

Pemakaian corset secara umumnya tidak membahayakan “Jika ia melibatkan kawasan dibawah paru-paru atau diafragma, himpitan atau pengetatan yang berlaku disitu tidak mendatangkan apa-apa masalah. Ini kerana organ-organ di kawasan itu bersifat sangat fleksibel dan boleh beralih.

Kelebihan kualiti kain Premium Beautiful :
~Rekabentuk stereoskopik sinar infra merah jauh yang berdasarkan potongan rangka badan manusia. Ia berfungsi mendorong peredaran darah dan proses metabolisme.
~Kuasa serapan yang baik, sesuai untuk dipakai seharian, pakaian dalam yang boleh dicuci dan tahan lama.
~Kuasa regangan dalam semua hala. Dapat diregang secara 360 darjah mengikut pergerakan badan tanpa mengubahkan rekabentuk asalnya.
~Sinar infra merah jauh yang dapat menambahkan kekenyalan dan ketegangan buah dada dan menggiatkan tumbesaran buah dada

1 16 17 18
>