Congrats Nadrah!

The Terrace Cafe,

The Royal Bintang The Curve

Helloww Everyone!! Today nak berstory mory about this beautiful place! The Terrace Cafe..! Kenapa ye? Apa yang special sangat this place? This place was my First time Dinner here. Before this ramai juga suggest this place but buat endah tak endah..haha! Bukan tak nak try, tapi tak berkesempatan lagi. The best part along the walk at curve ni banyak sanagt choices yang you guys can choose. Like Marche, Johnny Rockets, the Apartment, & many moreee!!
 Dari masakan Melayu, Jawa, Western, Indonesian, Arabic Foods..fuhhh semua boleh petik jari je cakap kalau nak makan area sini tau!hehe ;p.. Actually we came here already planned earlier to celebrated one of qualifiers in Ateam under Radenina Team, Sales Manager Nadrah! Big big clap to you my dear. Actually ada simbolik kenapa Nadrah ni boleh qualify? haaa, yang tu kena contact her personally la. Together we celebrated that night with her leader Radenina. Tq my dear.
So, here we go!! Lets scroll what is happening & awesome sangat this place!!
Dinner at The Terrace
Dinner at The Terrace cafe
Amazing right?? Yummylicious baybehhhh!!
Dinner at The Terrace bersama Nadrah
Variety food here!
Lets choose yang mana satu berkenan di hati..;)
Pelbagai makanan di The Terrace Cafe
Seriously masa nak habiskan all this food memang dah kembung perut! hahaha!! mana tak nye the best service by “Chef Mat” buatkan kami burger setiap seorang.  Masakkan beef, lamb, chicken. Dengan sos BBQ memang ummphhh habis laa…;p
From my feedback, makanan kat sini not bad laa.. Sedap2 belaka! Price also reasonable. Boleh directly sahaja pergi ke sini without booking if weekdays, but if weekend wajib book dulu takut full table!
This place bersebelahan dengan Johnny Rockets! sesambil tu berjoget sakan jugak kitaorang..hikhik;p
Masakan di The Terrace sedap
Makan di The Terrace cafe
Nadrah with her BFF!
Nadrah salah seorang Awesomazing Team
Last before we going back, sesi sampaikan hadiah pulak ok! Tu yang best about this Business with ATeam,..! Makan FREE, Travel FREE, dapat Hadiah macam2 lagi & its FREE!! Best kan??
Big Congratulations Nadrah! Peluang yang hebat Nad grab depan mata. Tak sia siakan. Masa first time jumpa Nad ni, lepas dengar her leader explaination about this Business Network terus Nad ambil keputusan malam tu juga Sign up as one of Team Member in Awesomazing Team! phewwsss~~!!! Memang salute dengan Nad. Still single & available (hehe), part time as a Master student & also part time as Business Women!! Saluteeee to you my dear!! Semua sapuuu!! Tiada alasan confirm boleh Berjaya!!;)
Dinner bersama di The Terrace Cafe

Nadrah ahli ATeam baru
 If You guys from Klang Valley, can directly Contact Nadrah how to join this Business ok:-
Follow her FB: Siti Nadrah
Follow her PAGES :@NadrahNorazmiShop
Follow her IG : @NadrahNorazmi
012-2287974
Lots of Love,
Adibah

Hollywood Glamour GLAM Dinner cycle 2!

“Hollywood Glamour” theme GLAM Dinner cycle 2 only with GLAMpreneurs at JW Marriot Putrajaya this coming 9th November. Start  from 8pm until 11pm. The event of course will be over Exciting! Happening! Fantasting! Glamorous, Gorgeous with the Beautiful Dresses, Havoc Man in GLAM & Awesomazing event on that night! thats surely babeh! hehe.. I know with GLAM you will never regret. Will be always the best & Havoc.. 😉

The pictures shows the Event for Last year GLAM Dinner Cycle 1.

 Sporting Founder of GLAM CDM Razali Zain
Part of My AwesomazingTeam!

Before the night, at the evening “Majlis Ulangtahun Syarikat yang ke 21” akan berlangsung di MIECC ( Mines Resort) together celebrating a New Crown Diamond Manager 2013. Menggamit memori while im in stage last year 2012 in preggy mum for my 3rd baby boy 8 month! That time, I choose my dress by designer Zery Zamry and MUA by Epie Temerloh. Alhamdulillah, along the event majlis berjalan dengan lancar. Event Hai-o yang paling dinantikan usahawan of course Majlis Ulangtahun Syarikat. Sambutan Gilang Gemilang dengan Jemputan artis tanahair yang famous2 like before this Siti Nurhaliza, Adibah Noor, Dayang Nurfaizah, Faizal Tahir, Sheila Hamzah & ramai lagi.. Bukan calang2 performer yang dijemput okay.. Kalau artis dah keluar suara mahunya company kena bayar ribu riban. Tapi strongnya company, thats normal price to pay singer in Malaysia.. gituuu..;p

Its 21th year old! Happy Birthday to Company. Im proud to be one of entrepreneur  in this establish company. The number of 21th Hai-O Marketing speaks for itself! It shows how big & sturdy is our company right?? Kukuh, stabil dan Terjamin. Thumbs up!;)

So back to GLAM Dinner Night what is happening on that event?? Beside that, we also have a Band to entertain all of GLAMpreneurs on that night, 5 meals course dan pastinya Awesome & delicious Food! Free Gift & the best part Best Dress Women & Man. Hadiah yang menanti sangatlah menarik. Not just only Best dress, beside that we also have a lots of Gift for lucky draw.. Seriously, Gift for lucky draw bukan yang biasa2 ye, branded item lagi ok! hehhee..;) Like this!:- Jangan terkejut uolls.haha ;p

Armani Exchange
Coach
branded items kate spade untuk dimenangi percuma
Kate Spade
GLAM Dinner hadiah percuma Long champ handbags
Long Champ
GLAM Dinner hadiah percuma Long champ handbags and vouchers
Body Tuina
free oroton handbag dalam GLAM Dinner
Oroton
free gift from versace in GLAM dinner
Versace
So, what do you think? Amazing right?! Dapat salah satu pun tak pe. Dah berbaloi sangat kan. Kalau hadiah FREE siapa tak nak! semua NAK la especially kalau dah dapat FREE! Ingat sepanjang hayat hidup kot.  haha..lol..;p Samala dalam business, every trip travel in oversea company offers of coursela tak nak ketinggalan! Surely will fight the FREE tickets company offers because that is FREE thing in my life! The best part, If we cant follow the trip dapat Duit lagi.hehehe..;p
If anyone of you really excited to Join me in GLAM Dinner cycle 2 this coming 9th November, do pm or whatapps2 me yaw. Seat is so so Limited!.;) Anything else you guys also can call me directly. Thank you!
Love,
Adibah
019-6615447