Macam mana raya u ollss??

Syukur Alhamdulillah..selesai sudah sebulan berpuasa, kini tiba syawal menjelma…Bulan puasa yg penuh barakah,kenikmatan rezeki yg berpanjangan telah berlalu meninggalkan kaum muslimin & muslimat..;)
Macam mn raya kawan2 sume?best x??me??tahun ni gebaboommm!!!bestt sgttt..sambil2 menyelam minum air bandung, sirap, anggur..hehhe(ada maksud tersurat)..masa ni la kte nak jumpe saudara mara, sahabat2 lama, jiran tetangga…yela, setahun sekali berjumpe..betul x??hari raya baru jumpe..klu hari biasa semua sibuk dgn family & kerjaya masing2…
For me, tahun ni cukup bermakna compare with tahun sebelumnya..whyyy???becoz dapat ramai kenalan & contact..wohoooo!!mana x nya, raya sakan + bisnes sakan..hehehe;)syukur alhamdulillah dipertemukan dgn my lovely business..sgt senang untuk closing..;))..yela, produk PB yg sememangnya hebat & tiada tandingan!!;))
After raya, sume pening kepala coz budget banyak yg lari..yg buat personal loan, habis begitu shj without any backup of income..Alhamdulillah, sesiapa yg buka akaun 9hb ni mesti tersenyum lebar…nape x nya, RM4500 already dlm account masing2…boleh buat open house BBQ gitu..kerlasss….hehehhe;))
Sape lg yg nak rebate selepas raya ni??bulan depan pulak dlm akaun anda??i’ll show da way…
calling2 me:
0196615447
@

Beraya sakan~~!!

Salam..hye guys..sorry lama x mengupdate!!quite bz wif full appointment every every day..pasaran PB makin hari makin meluas..syukur alhamdulillah dgn nikmat rezeki di bulan puasa ini…

Raya dah tinggal seminggu shj lagi..macam mn persiapan kwn2 sume?sume dah ready ke?? Jom kte list down sama2..

(Duit raya)

(Kuih Raya)

(Baju Raya)

(Baju Melayu)

(Baju Raya Anak-anak)
(Kasut raya)

Dah cukup ke sume?? Yang paling best tentang hari raya ni, boleh makan makanan yg best2!!!syurga makanan…woohooo…pegi rumah ni, ada masak nasi minyak, nasi beriyani, nasi arab, sate, laksa penang, rendang ayam & daging, ketupat..mak aiii,,sedapnyeee..x sabar nak makan!!!tetiba terliur habis..dh la tgh puasa lg..huhu..



Bestnyeee..x sabar nak menjamu selera kan..makan makan juga ye..Badan & kesihatan perlu dijaga..Macam mn nak menjaga badan ye??nnti lemak naik..dahla byk makan makanan yg berlemak..Time raya jugak hospital dipenuhi client2..;p
Dengan pemakaian premium beautiful, dapat mengawal sistem pengaliran & penghadaman makanan dengan baik…..

Dengan pemakaian Premium Beautiful sepanjang berhari raya, badan akan segar & bertenaga sepanjang hari..Disamping itu juga, dpt membakar lemak2 dalam badan setelah seharian menjamu selera di hari raya nanti..

Dapatkan Premium Beautiful ANDA sekarang!!!

SPECIAL PROMOTION SEMPENA HARI RAYA!!!!

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET
+
FREE SHORT BRA..

BUZZ ME NOW!!

019-6615447
premium.lady@yahoo.com

Penangan Premium Beautiful~~!!

Syukur alhamdulillah..rezeki mencurah curah bulan puasa yg penuh kemuliaan ini..Inilah dikatakan keberkatan bulan ramadan…Berusaha berterusan tanpa henti & penuh dgn kesabaran pasti dapat ganjaran yg berlipat ganda..ALLAH dah janjikan pada setiap umatnya yg berusaha dgn gigih, akan diganti dengan hasil yg berganda..INSYAALLAH…
Permintaan Premium beautiful hari2 seperti dh jadi goreng pisang panas..By email, message & call..Semua nak cantik di hari raya ni..sape yg x nak meletops kan di hari raya..mak2 pun kelas gitu..hehehe..penangan PB hari2 makin menerujakan..Mana x nye, kalau kita dah tahu kehebatan produk yg mmg tidak boleh dilawan mana2 pakaian dalam yg lain…mesti dah x nak menoleh ke belakang..
with 70 % Healthy, 30 % Beauty!!

Siapa yg perlu pakai Premium Beautiful ni?

* Selepas Bersalin

premium beautiful corset dipakai selepas bersalin dalam pantang untuk merapatkan rahim, banyakkan susu
* Nak kahwin (Pengantin Baru)

premium beautiful corset dipakai bakal pengantin untuk mencantikkan bentuk badan dan sesuai dgn baju pengantin
* Slip disc (sakit tulang belakang, bengkok)
premium beautiful corset membantu merawat sakit belakang, dipakai selepas bersalin dalam pantang untuk merapatkan rahim, banyakkan susu
* Mencegah kanser ( Breast, Rahim, Otak)

premium beautiful corset membantu mencegah kanser payudara, rahim dan otak
* Fibroid

premium beautiful corset membantu mencegah kanser payudara, rahim dan otak dan fibroid
* Cyst

premium beautiful corset membantu mencegah kanser payudara, rahim dan otak dan cyst

*Batu Karang

premium beautiful corset membantu mencegah kanser payudara, rahim dan otak dan batu karang atau renal stone
* Buasir

premium beautiful corset membantu mencegah kanser payudara, rahim dan otak dan buasir

* Nak Kurus

premium beautiful corset membantu mencegah kanser payudara, rahim dan otak dan fibroid, serta untuk kuruskan badan

* Dah kurus tapi xde Cutting, Shaping

premium beautiful corset memberi bentuk badan yang ideal, membantu mencegah kanser payudara, rahim dan otak dan fibroid
premium beautiful corset membantu mencegah kanser payudara, rahim dan otak dan pecahkan lemak
* Migrain

premium beautiful corset membantu merawat migrain, mencegah kanser payudara, rahim dan otak dan fibroid * Gout

premium beautiful corset membantu merawat gout, mencegah kanser payudara, rahim dan otak dan fibroid
* Baby demam kuning

premium beautiful corset membantu merawat baby jaundice, mencegah kanser payudara, rahim dan otak dan fibroid
* Strech mark (perut, pinggul,

premium beautiful corset menghilangkan strech marks, membantu mencegah kanser payudara, rahim dan otak dan fibroid
* Keputihan

premium beautiful corset membantu merawat keputihan, mencegah kanser payudara, rahim dan otak dan fibroid
Adakah anda sebahagian daripadanya?cepat2lah bertindak & mencegah dengan segera!!Dengan pemakaian Premium Beautiful, masalah2 seperti diatas dapat diatasi..Sayangi diri ANDA!!..CEGAH SEBELUM TERLAMBAT..Telah ramai membuktikannya dengan pemakaian PREMIUM BEAUTIFUL CORSET!!! With lifetime warranty & Superbrand….
premium beautiful corset jenama no. 1 membantu mencegah kanser payudara, rahim dan otak dan fibroidPREMIUM BEAUTIFUL ASET WANITA MASA KINI!!
BOOK YOUR OWN CORSET NOW!!
Adibah 019-6615447
adibahkarimah@gmail.com

Nurich Lacto-Lite Yogurt Drink dan Premium Beautiful Corset Untuk Kuruskan Badan::

testimoni nurich lactolite yogurt drink dan premium beautiful corset cdm rohana

Apa itu Lacto-Lite? 

Lacto-Lite ni merupakan minuman Serbuk Yogurt Kultur Hidup dan Inulin yang menggabungkan kebaikan kultur hidup dan inulin bagi menjamin kesihatan sistem penghadaman (gastrousus) dan badan kita.

Ia adalah sinbiotik yg menggabungkan kedua2 probiotik dan prebiotik, tidak mengandungin sebarang herba atau bahan kimia yang bersifat laksatif (julap) makanya, sama sekali takkan menyebabkan kekejangan perut mahupun cirit-birit. 

Apa itu Probiotik?

Bakteria baik didalam usus kita yang berfungsi utk menyerap semua nutrien makanan ke dalam tubuh. Ia adalah penting untuk menjamin kesihatan usus kita.

Apa itu Prebiotik?

Makanan atau nutrisi yang diperlukan oleh Probiotik utk berkembang dan berfungsi dgn baik

ok.. so apa keunikan Lacto-Lite..

  • tahan terhadap asid perut dan garam hempedu
  • keupayaan hidup dan mengekalkan aktiviti walaupun ketika disimpan
  • kebolehan melekat pada sel usus dgn baik
  • diiktirafkan oleh FDA sebagai GRAS (Generally Recognized as Safe)
  • tidak mengandungi sebarang herba atau bahan kimia yg bersifat laksatif (julap)
  • tidak akan menyebabkan kekejangan perut atau cirit-birit.

Macam mana Lacto-Lite membantu badan kita?

  • dengan menyingkirkan TOKSIN dalam badan
  • dengan meningkatkan metabolisme untuk MENGURANGKAN berat badan
  • dengan menggalakan PERTUMBUHAN bakteria baik
  • dengan membantu PROSES penghadaman
  • dengan membantu melegakan SEMBELIT
  • dengan membantu SINTESIS vitamin 

     testimoni nurich lactolite yogurt drink disahkan halal dan premium beautiful corset cdm rohana
    (Sijil halal ‘lactolite’)
     
    Bagi wanita2 yang diluar sana, inginkan bentuk badan yg lebih anggun & ideal, combination Lactolite + premium beautiful sgt sgt berkesan!!!Banyak testimoni telah berjaya membuktikannya…Salah seorang testimoni yang cukup berkesan bagi diri beliau adalah “CDM SITI ROHANA” from 98 kg – 56kg..woowwww!!!so amazing kan???

    testimoni nurich lactolite yogurt drink dan premium beautiful corset cdm rohana atau kak ana berat 98 kg

     

    testimoni nurich lactolite yogurt drink dan premium beautiful corset dari hai-o marketing cdm rohana

     
    testimoni nurich lactolite yogurt drink yang halal dan premium beautiful corset dari hai-o marketing cdm rohana

    testimoni nurich lactolite yogurt drink dan premium beautiful corset untuk menguruskan badan
    selepas memakai Premium Beautiful Corset 
    dan meminum Lacto-Lite drink…

    testimoni nurich lactolite yogurt drink dan premium beautiful corset telah menguruskan badan cdm rohana

    kak ana sebagai testimoni nurich lactolite yogurt drink dan premium beautiful corset

    testimoni nurich lactolite yogurt drink dan premium beautiful corset telah menguruskan badan cdm rohana kepada berat 56 kg

    (56kg!!!wowww!!)

    Jangan tunggu lagi..dapatkan (Lactolite + premium beautiful) sekarang jugaaa!!!

    buzz me for more info :
    Adibah 019-6615447
    adibahkarimah@gmail.com