Tag Archives for " peluang perniagaan "

Be Your Own Boss!

Be your Own Boss 2017..!


Tahun 2017 diramalkan tahun yang sangat sesuai untuk memulakan bisnes sendiri dan menjana pendapatan. Ini kerana tahun 2017 ekonomi dijangka akan lebih mencabar. 

Cabaran kini makin terasa bila semua harga barang naik. Lebih menakutkan bagi warga kota yang sentiasa memikirkan tol naik, harga barang keperluan naik, minyak naik, and yang paling latest cukai touch n go naik sekali.. Tak tahula apa lagi yang diaorang akan naikkan lagi.. Tak mustahil tandas awam pun akan dikenakan cukai nanti.. uhuuu~~…

Duit sekarang ni mengalir laju mencurah2 macam Air Terjun.. Dengan keperluan anak nak sekolah, taska , tadika bibik etc semua itu sentiasa berlegar di benak fikiran masing2 sekarang. 

Terasa memang terasa kan! Tapi siapalah kita untuk halang semua tu. Nak bercerita pasal politik makin lama makin pening dan kita pulak yang kena nanti . So kita cerita bab nak cari duit extra income lagi best kan!;);p
Actually nak cerita my real story before berkecimpung dlm industri dunia networking.. Kira tahun 2017 adalah tahun ke 7 I’m doing this Network Business Marketing. Alhamdulillah, totally change my life 360.. Percaya dengan rezeki Allah jika kita betul2 berusaha pasti ada ganjarannya. Yang penting kita Focus apa Matlamat dan Impian kita. 

Permulaan me join this Business of coz tak lain tak bukan nak settlekan Hutang piutang segala mak nenek.. Perghh..! Runsing kan kalau fikirkan hutang hutang ni. Tapi bukan sesuka hati nak berhutang tapi atas desakan hidup. Pergi beli barang dapur nak swipe, pergi isi minyak swipe, pergi sana sini nak swipe.. Boleh kata sampai terover limit.. Huhuuu~~ macam mana la hutang tak bertimbun.. jenuh..! hewheww~~

I think this all problem semua merasainya.. Tapi kalau kita tak berbuat sesuatu macam mana our life akan datang..? Keluarlah dari zon keselesaan yang kita rasakan kita dah cukup selesa bahkan tidak! Itulah diriku jua sebelum berkecimpung dlm bisnes networking ni. Ego menguasai diri yang makin hari makin memakan diri.. Lama2 makan hati sebab kewangan yang sgt tipis.
Business adalah salah satu bantuan nyawa untuk kita survive dalam kehidupan kita yang mencabar ini. Tak kisah la mana2 bisnes tapi asalkan kita betul2 focus & buat sungguh2 pasti ada hasilnya. My sharing here, before you nak start berbusiness make sure your Product boleh jalan terlebih dahulu.
So why i choose this business? Sebab utama produk sememangnya dah laku keras, terover laris dan people keep on searching day by day..! Like Premium Beautiful Corset! Hari2 ada sales, hari2 ada yang nak order barang.. Itulah lagi senang kita nak build our own business! Kita la Boss, kitalah promoter and kita jugalah kuli. Tak sangkut dengan mana2 badan berkanun.. Haha??
Second, the most important thing you guys mesti cari Mentor/ Business Guru to guide and build together Business..! Inilah yang paling saya jatuh cinta dalam bisnes ni. Naik jatuh turun bersama2 adalah bersama Mentor . Suara emas utk bagi semangat Bangkit dan terus bangkit..! Pengalaman mereka yang dah merasai income “Jutawan” dan bergelar “J” di depan tapi masih menunduk ke bawah bantu dan tarik sama2 utk merasai kejayaan di atas..! Semua ini adalah percuma. Best bukan?
Selain income harian, bulanan, tahunan, in this Business Network Marketing boleh juga merasai pelancongan PERCUMA ke serata dunia 3 x setahun..! All sponsored by company.. Just bawa passport & duit poket, yang lain semua ditanggung.

Alhamdulillah sehingga hari ini destinasi pelancongan ke-17 sentiasa melancong percuma bersama suami Dr Hasbi. Next Mac ke Itali!

Peluang bisnes dari rumah secara online bersama Adibah Karimah dan ATeam

Peluang perniagaan dari rumah secara online bersama Adibah Karimah
Business Networking ni sangatlah mudah kalau kita betul2 follow step by step. Macam mana nak dapatkan income bulanan RM 5000, RM 10,000, RM 20,000 dan sampai ratusan ribu semuanya ada cara if follow step by step..! I love to share what im doing and da best part lagi in this business kita dapat membantu menambah nilai hidup orang lain.
Peluang tambah pendapatan dari rumah secara online bersama Adibah Karimah

So if you Guys still riki2 mencari peluang perniagaan to backup your life and family, come & join us today with EziProject! Peluang anda nak tambah duit poket as a part time or fulltime start your own business dgn modal rendah tapi potensi income sehingga RM100k dalam 5 bulan!
  
With EziProject we will build together Empayer to be a Successful Business Person!

Peluang tambah pendapatan isi rumah secara online bersama Adibah Karimah
Business Consultant,
Adibah 

Peluang Perniagaan Warga Johor!

JELAJAH KEMBARA JUTAWAN “HEBAT BERNIAGA ONLINE” ke Selatan JOHOR BAHRU!

TARIKH: 28hb Mac 2015

HARI: Sabtu

JAM: 2pm-5pm

TEMPAT: UTM Skudai, Johor Bahru

### AMARAN KERAS!!
JANGAN Hadir jika anda TIDAK mahu jadi JUTAWAN! Hanya HADIR jika anda betul2 MAHU jadi JUTAWAN!!

AMARAN!! AMARAN!!
JANGAN HADIR jika:-

# Saya dah Bebas Hutang!
# Saya TIADA Hutang personal loan bank, TIADA Hutang kawan2, TIADA hutang Saudara Mara!
# Saya dah tak Perlu Bayar Kereta!
# Saya dah tak Perlu Bayar Rumah!
# Saya dah tak Perlu Bayar PTPTN!
# Saya dah tak Perlu Bayar Kad Kredit!
# Duit simpanan ASB saya dah melimpah lebih RM200k!!
# Saya dah tak Perlu bagi Mak Ayah Duit sbb Mak Ayah dah Kaya Raya!
# Saya dah Banyak sangat Duit!
# Saya memang tiada masalah Kewangan langsung!

 Jika ANDA mempunyai ciri2 di atas, saya ucapkan Beribu ribu TAHNIAH & SYABAS kerana anda Sudah BEBAS dari segalanya dan ANDA tak Perlu hadir ke Roadshow ini!

 Tapiii, Jika ANDA tiada ciri2 diatas, ANDA WAJIB HADIR jika tidak ANDA akan termasuk ke kancah “Hidup Terdesak!!”

JAMINAN: JIKA HADIR, Rahsia Menjadi Jutawan bakal terbongkar!!:-

 Strategi Berbisa & Rahsia kekal Jutawan!!


>> Network Melebar Labuh seluruh Malaysia mahupun Luar Negara!!
>> Rahsia Buat Duit Gempak dalam Networking Sangatlah Kacang!!
>> Poket Harian RM 500- RM 2000 SEHARI!!
>> Rahsia Strategi Jualan TERBONGKAR sehingga kucar kacir hidup sampai upah assistant tak menang tangan Order Masuk Melimpah limpah!!
>> Income Bulanan Cecah hingga 5-6 Angka Sebulan!!
>> KERETA Mewah percuma!!
>> Melancong 2x Setahun ke Luar Negara PERCUMA!!

 ANDA Berminat!?? ANDA mahu sertai!?? ANDA betul2 SERIOUS untuk Hadir!??

>>>>>> Jadi, Jangan lepaskan Peluang HEBAT ini yg Hanya SETAHUN sekali diadakan di Selatan tanah Air..!!

Fast Action! Fast Result!

Whatapps/Call/Msg:
019 6615447

Business Opportunity at Johor Bahru!

peluang perniagaan di johor bahru untuk side income serta peluang melancong percuma ke eropah
Calling for Johorian People!!
This coming Saturday & Sunday i will be in Johor Bahru for Business Opportunity.. Get a Freedom of Life & Time while enjoying Big Bonus everyday, every weeks, every month payout up until 67%!! 

Beside you also can get FREE travel around the world!! Business mentoring by multimillionaire icon, one to one coaching, 100% online Business!! What do you say? Wanna wait? Wanna try? Wanna join me? So Hurry guyss! Make appointment & do pm me Asap to book your slot! Lets we have a cup of coffee & Business talk..I love sharing what im doing now & for sure you also will love it!;) 

See ya!;)
Love,
Adibah
  0196615447
 “Your Life is your choice”

Hebat Berniaga Online Johor Bahru!

Hebat Berniaga Online di Johor Bahru pada 26 April 2014

JOM WARGA JOHOR JOIN SEMINAR 


HEBAT BERNIAGA 

ONLINE 100% PERCUMA!!
✔️Kami akan dedahkan cara untuk dapatkan income harian, mingguan dan bulanan bermula RM 600- RM2000 & lagi melambong!???
✔️Khas menarik dalam seminar ini anda akan pelajari :
● Ingin berniaga tapi x tahu cara ? Kami tunjukkan cara yang terbukti berjaya
● Minat berniaga tapi x tahu produk apa ? Kami sediakan produk hot!
● Pernah berniaga tapi kurang berkesan ? Kami tunjukkan teknik marketing berkesan
● Nak berniaga online tapi x pandai ? Kami tunjukkan cara bisnes online pukau pelanggan
● Biasa berniaga online / offline tapi sale biasa lebih teruk tak ada sales , kami tunjukkan cara sales melambong tinggi
✔️Apa yang kami tawarkan : 
● Bisnes bersama mentor yang terbukti berjaya
● Team group Elit
● Teamwork Support 
● Teknik marketing meletup
● Teknik sedut duit pelanggan
● Bimbingan personal coaching online/offline sepanjang masa
Anda berminat ?
SMS kod kupon
HBO JOHOR NAMA ke 019-6615447
Tempat untuk anda akan kami sediakan!;)
“Jangan tunggu, Jangan perhati, cepat2 SMS kami”

Business Opportunity Selatan & Utara!

“Gerak Gempur Zon Selatan & Zon Utara”

I will be in JOHOR BHARU from 19th until 21th October, then proceed to UTARA from 23th – 25th October 2013. Anyone who’s looking for business opportunity, part time job, wanna have a side income to topup your monthly income. DO, pm or whatapps Adibah Karimah today!

What my Business can give it to you?

– Monthly income will credit into your Account every 9th (best kan dapat gaji awal bulan)
– Saving For Future
– Car Fund (company yang bayarkan bulan2 ok!)
– House Fund
– 3 times a year FREE Travel around the world
– FREE gift BRANDED items like Prada, Louis Vuitton, Burberry, Kate Spade
-Freedom of Life & Freedom of Time

Don’t miss this chance to meet me personally & know more details about my business!

“Bagi peluang pada diri sendiri untuk mencuba. 
Belum Cuba Belum Tahu”

lovely,
Adibah
019-6615447

Johor Bahru daku datang!

This coming Friday (16th november 2012) I will be in Johor Bahru!!..akan berkampung di sana till Sunday (18th november 2012)… So guys, grab this chance to book your appointment with me NOW & be part of our team under GREEN LEADERS GROUP (GLG)!!.. I will share everything with u guys about this business.. How this business can go far, can generate income 4 to 5 figures every month~!!..;)
Adibah Karimah akan ke Johor Bahru utk share peluang bisnes premium beautiful corset dan biozone food purifier
How to avoid all this thing??…must have da way right??…;)
This business is sooo EASY, becoz we 
“Just follow da step & follow da leader”..
We do by group, by teamwork..if we work alone, we can’t go far…I will show u step by step how to achieve your dream & chase your dream!!
Adibah Karimah akan ke Johor Bahru utk share peluang bisnes korset premium beautiful dan biozone food purifier
I really enjoy, happy with my life now!!no need to rush everyday to punch card at office in early morning..my work, its depend on me!! Tengah2 bulan senyum lebar bila tgk income every month masyukkk!!..not only me, but my partners also same like me..;)
“Lets have a FREEDOM OF LIFE & FREEDOM OF TIME”
Adibah Karimah berkongsi bisnes premium beautiful corset dan biozone food purifier
Adibah Karimah share peluang bisnes biozone food purifier dan premium beautiful corset
CDM Adibah Karimah share peluang bisnes biozone food purifier dan premium beautiful corset
besides, if you buy premium beautiful corset now, you could get cash rebate up to rm4500!!
 
Top agent cdm Adibah Karimah share peluang bisnes biozone food purifier dan premium beautiful corset
Holla me here!
ADIBAH 
( 019-6615447)



Keropok Lekor & Nasi Dagang!!!


Hye everyone!!..tomorrow 12hb – 14hb (selasa-khamis) i will be in terengganu!!…yeaahhh~~….rasanya dah lama kot x balik..hehe…bila balik ni macam2la mengidam nak makan itu ini…kalau balik terengganu tak sah kalau tak makan keropok lekor, nasi dagang, laksa & laksam terengganu.. wallawehhh…ni yg buat lagi x sabar nak balik!!..besides nak ambil my son yg terchenta tinggal di kampung almost 1 month after bibikku tiada….;p
peluang bercuti ke negara eropah iaitu london dan paris secara free memang seronok sambil menjana pendapatan dengan bisnes korset premium beautiful
tempat-tempat best di london dan paris bakal dilawati… insya Allah

Besides that, x lupa pada biz partners & new clients yg terchenta…lets meet up & sure trip LONDON & PARIS is waiting for you guys…;)

ADIBAH
019-6615447

Majlis Anugerah SM/SSM :::

ALHAMDULILLAH~~!!..just ended Sales Manager & Senior Sales Manager Award event last saturday…it was on 18 Feb. 2012 at Menara PGRM, Cheras…with full of happiness, gorgeous dresses by everyone & super duper excited SM/SSM achievers in Premium Beautiful biz…i’m soo happy on behalf of them..;)
CONGRATULATION!!..to all my lovely Premium Beautiful Biz partners yg achieve SM/SSM…keep it up a good work, just follow every single step from leader confirm JADI!!!….to create your own SUCCESS STORIES you cannot work alone..you are in the right group, with the right leaders as well as a GOOD TEAMWORK~!!…;)
you can change from NOBODY into SOMEBODY~~!!..InsyaALLAH…;)
so, lets have a look the pics during that event..jom layansss~~…;)

premium beautiful sales manager and senior sales manager top agent award by hai-o at menara pgrm
Penganugerahan SM/SSM pada 18.2.2012

premium beautiful business sales manager and senior sales manager award by hai-o at menara pgrm

on red carpet~~..;)

premium beautiful adibah sales manager and senior sales manager top agent award by hai-o at menara pgrm
Good father, Mentor in Big team at B32 
“CDM Chan”
premium beautiful sales manager and senior sales manager top agent with jutawan ikon multilevel in personal money, award by hai-o at menara pgrm
Great mentor pakar Strategi & pakar motivasi
“CDM Hjh. Siti Rohana dan CDM Hj. Azlan”
premium beautiful sales manager and senior sales manager with top agent hanis haizi, award by hai-o at menara pgrm
Mommy a.k.a CDM Celebrity 
“CDM Hanis Haizi”
premium beautiful sales manager and senior sales manager top agent with pengerusi hai-o marketing, award by hai-o at menara pgrm
Pengerusi Kumpulan
premium beautiful sales manager and senior sales manager top agent adibah posing luar pgrm, award by hai-o at menara pgrm
pose dulu~!!…weeeee;)
premium beautiful sales manager and senior sales manager top agent adibah on stage anugerah award by hai-o at menara pgrm
with all CDM’s on stage..;)
premium beautiful sales manager and senior sales manager top agent adibah with hasbi, award by hai-o at menara pgrm
My supportive Husband….
premium beautiful sales manager and senior sales manager top agent with dsm effah, award by hai-o at menara pgrm
DSM Efah Mustaffa
premium beautiful sales manager and senior sales manager top agent with ssm azza, award by hai-o at menara pgrm
SSM Azza
premium beautiful sales manager and senior sales manager top agent with dsm asma, award by hai-o at menara pgrm
DSM Asma Ibrahim
premium beautiful sales manager and senior sales manager top agent with ssm siti asmat, award by hai-o at menara pgrm
SSM Siti Asmat
premium beautiful sales manager and senior sales manager top agent with asma and siti asmat, award by hai-o at menara pgrm
premium beautiful sales manager and senior sales manager top agent award with ssm hana, by hai-o at menara pgrm
dan SSM Hana

premium beautiful sales manager and senior sales manager top agent, ssm sha and ssm syafina, award by hai-o at menara pgrm
SSM Sha & SSM Syafina

premium beautiful sales manager and senior sales manager top agent dsm ekin award by hai-o at menara pgrm

DSM Ekin
premium beautiful sales manager and senior sales manager top agent with new biz partner award by hai-o at menara pgrm
new biz partner in da houseeee~~!!..;)
premium beautiful sales manager and senior sales manager top agent with side lines award by hai-o at menara pgrm
sporting side lines~~..;)
premium beautiful sales manager and senior sales manager top agent dan side line, award by hai-o at menara pgrm
sporting side lines…;)
premium beautiful sales manager and senior sales manager top agent with team cdm hanis award by hai-o at menara pgrm
with Great leader CDM Hanis Haizi
premium beautiful sales manager and senior sales manager top agent dengan cdm raz award by hai-o at menara pgrm
with CDM Raz
premium beautiful sales manager and senior sales manager top agent with business team, award by hai-o at menara pgrm
fuboliciousss Team!!..;)

premium beautiful sales manager and senior sales manager top agent with kumpulan cdm hanis award by hai-o at menara pgrm
Group photo in team CDM hanis haizi


premium beautiful sales manager and senior sales manager top agent group photo award by hai-o at menara pgrm
Group photo in team CDM hanis haizi
premium beautiful sales manager and senior sales manager top agent dengan kak ana dalam dewan pgrm, award by hai-o at menara pgrm
Group photo with Kak Ana & Abg Lan
premium beautiful sales manager and senior sales manager top agent free holiday to guangzhou, award by hai-o at menara pgrm
preview package to Guangzhou, China~!!!..Auummmmm
This is the beginning of our journey in this beautiful biz as “Sales Manager & Senior Sales Manager”…Happening & grandious ~~!!…
Till we meet again in next event on April Diamond night”…Celebration for Diamond Sales Manager, Double Diamond Manager & Winner for Car Fund~~!!..yeaahhh…i can’t wait that moment…;)
why??..becoz i’m one of them yg akan diraikan and receive all those awards…not only me, but also with my lovely biz partner!!..yeaaah!!..;)
more grandious & more beautiful dressess by TOP DESIGNER..who will be my Top designer for my dressess??…syyyhhhh~~..tungguu for “Diamond night award” ocayyy…;)
So guys, lets have a move to be part of my journey in this beautiful biz..ONCE you have move for first step, TRUST ME that success is just around your corner!!
TRUST YOURSELF that YOU can DUIT~!!
Call/ email me :
premium beautiful sales manager and senior sales manager top agent adibah karimah, award by hai-o at menara pgrm

Adibah
019-6615447
adibahkarimah@gmail.com

Peluang Perniagaan Premium Beautiful

Peluang perniagaan bersama Premium Beautiful kumpulan Green Leaders Group dan Adibah

Suatu hari ketika anda sedang leka menonton tv di ruang tamu…
“tok! tok! tok!” bunyi pintu rumah anda diketuk, dan anda membukanya…

“Salam…saya Cik Peluang Perniagaan, datang dari jauh nak bagi kat awak satu peluang perniagaan yang sangat hebat, yang mana awak takkan jumpa selalu… 
kalau awak terima saya, awak pasti gembira dengan pendapatan lumayan setiap bulan dan melancong percuma 3 kali setahun..
macamana? nak terima saya tak?”….;)

huurmmm~~..seolahnya ibarat seperti itulah satu peluang keemasan yg datang bukan selalu kita boleh dapat…;)..seperti pepatah drp Prof. Dr Hamka…

“Peluang yang besar itu datang secara tiba-tiba…datang tidak menentu masa…datang disaat kita kesempitan atau kesusahan.
Nilailah peluang itu dengan cara yang bijaksana. Rebutlah peluang yang besar itu, kerana peluang yang besar itu boleh berlalu dengan tiba-tiba.
Jangan jadikan Seribu Alasan untuk tidak merebut peluang yang besar itu!”
– Prof. Dr. Hamka

kepada mereka yang terjengah-jengah mencari peluang perniagaan untuk full time atau part time, inilah peluang perniagaan yang dicari…
why this business? maybe this success story can help u to know what this biz is all about…
tak kenal maka tak cinta kan.. dah kenal tak cari yang lain dah…
so, dah kenal my company and product, my mentor, my leader and myself…
nak tau la kan apa bestnya buat bisnes ni..
what are you looking for? time? wealth? freedom? all three? peluang perniagaan by premium beautiful

Bisnes networking adalah satu aset dan bukannya satu pekerjaan. Kenapa? Kerana ia berbeza dengan bekerja di syarikat konvensional dimana hanya seorang sahaja yang boleh berada pada jawatan tertinggi selain kenaikan pangkat dan gaji yang terhad. 

Dalam perniagaan networking, ia adalah sistem terbuka yang mana semua orang yang menyertai perniagaan ini mempunyai peluang sama rata untuk sampai ke jawatan tertinggi dan menikmati pulangan hasil yang tidak terhad. Antara kelebihan menyertai network marketing…

KEBEBASAN MASA YANG FLEKSIBEL
Inilah matlamat dan kelebihan utama, semakin berjaya dalam biz ni semakin byk masa kita nanti dan time kerja sangat fleksibel…ikut kehendak kita..memang sesuai kpd sesiapa saja, yg bekerja, surirumah atau student pun boleh buat..

peluang perniagaan dan capai financial freedom dengan premium beautiful

berbanding bisnes konvensional, semakin berjaya, semakin sibukla orang tu nak uruskan bisnes tu..masa bersama keluarga kurang dan terpaksa kerja lebih keras untuk jaga bisnes yg semakin berkembang.. 

TIADA BOS
peluang perniagan tanpa bos with premium beautiful

Haa..sapa yang kerja makan gaji tau la camana rasanya kerja dengan bos…biasalah kadang-kadang silap buat kerja sikit kena tengking dek bos… asyik mencari kesalahan orang je bos-bos ni… tekanan perasaan la macam tu…

peluang perniagaan sendiri tanpa bos dengan premium beautiful

tapi, dalam biz ni kita ada leader dan mentor yg asyik memberi semangat dan tunjuk jalan macamana nak berjaya…kalau boleh diorang nak tengok kita semua dapat apa yg diorg dapat…

peluang perniagaan dengan premium beautiful bersama great leaders dan mentors
MODAL KECIL TAPI PULANGAN BESAR
Biz ni actually tak keluar modal sesen pun…tapi berapa yang kita nak tiap-tiap bulan? 10 ribu? 50 ribu? malah 100 ribu pun boleh…tak mustahil…

peluang perniagaan dengan premium beautiful dengan bonus besar
Semuanya sudah tersedia di laman web syarikat. Pembelian secara online dan produk terus dipos kepada pembeli. Anda hanya duduk di rumah saja.
PERCUMA MELANCONG SERATA DUNIA
 peluang melancong ke eropah dengan peluang perniagaan premium beautiful
Percuma melancong ke serata dunia bersama premium beautiful agents

Pada mereka yg minat melancong macam saya mmg seronok…kompeni bagi pakej melancong 3 kali setahun…negara eropah, asia dan banyak lagi….siapa yg tak nak melancong free…semua org nak kan?

PERCUMA KERETA IDAMAN
Percuma kereta idaman dgn car fund for premium beautiful top agents
Apakah kereta idaman anda? Mercedes Benz? BMW? Audi? Dengan perniagaan Premium Beautiful anda mampu memiliki kereta idaman anda secara percuma dengan pemberian Tabung Kereta (Car Fund).

KENAPA PILIH KAMI?

AWESOMAZING TEAM

Awesomazing Team adalah kumpulan perniagaan yang aktif menggunakan media sosial sebagai platform mengembangkan jaringan perniagaan kami ke seluruh Asia. Kami juga telah diiktiraf sebagai Pakar Korset Premium Beautiful oleh syarikat setelah menjalani kursus komprehensif tentang korset Premium Beautiful.
  

Internet marketing dan network marketing digabungkan dlm bisnes premium beautiful corset

Penggunaan laman sosial seperti Blogger dan Facebook secara meluas membolehkan kumpulan kami melipat-gandakan hasil jualan dan mengembangkan jaringan perniagaan kami ke seluruh Malaysia dan negara-negara jiran seperti Indonesia, Singapura, Brunei dan tidak mustahil ke serata dunia.

so, macamana uolls? actually byk lagi perkara yg best-best tentang biz ni…

nak tau lebih lanjut??
emel/sms me okay…i boleh cerita dari A to Z..

Adibah

019-6615447
012-3433661
adibahkarimah@gmail.com

>