Tag Archives for " promosi "

Promosi Premium Beautiful Corset Harga Paling Murah!

Offer harga Premium Beautiful paling murah!

Assalamualaikum Semua. Apa khabar? Lamanyaaa tak berblogging. Bila Lappy buat hal jerk mmg alasan bergunungla tinggi. haha! OK, i will keep updating banyak story after this . Moga istiqomah.hehe

OK, Sempena Awal Muharram ni & of coz Sempena My Besday this baru2 ni pd 28 August, Sis sangatlah berbesar hati nak Bagi Harga PROMOSI BEST GILER Sampai 70%! Ya betul2 harga korset Premium Beautiful paling murah ni takkan jumpa kat tempat lain tau!

Continue reading

Promosi Murah Lace 3D Corak Terkini

Assalamualaikum & Happy Working Everyone.. Dari sehari ke hari nak update this post tapi asyik mendelay delay sahaja.hehe..! Btw, nak buat survey skit. You guys meminati lace 3D tak? For me,
lace 3D ni one of my passion sejak dulu and hingga ke hari ni. Prada Lace yang super duper cantik kalau tengok designer2 mereka cipta dekat artist2. Memang gojes, kebaboom habis la.. Kalau sebut je harga designer tak bermula dengan “k” bukan designer tersohor malaya laa.. haha~~;p
Yes!I have pengalaman too buat Dress dengan Top Designer Malaysia. Like Jedan, Zery Zamry, Ezuwan Ismail, and 2-3 designer yg dah lupa dah nama. haha! Jahitan dan hasil seni presentation diaorang sangat mengagumkan. But today i think have a lots Designer anak2 muda baru yg meningkat naik. They fight each other to get a Best Job especially if Dress Anak2 Raja, Tan sri and so on. Siapa yg mereka cipta Dress Top Artist like Siti Nurhaliza confirm Nama Designer tu akan naik melambong & for sure zass trs markup harga…;)
Lace especially lace 3D & Dress memang saling melengkapi. Even just menampal di border lengan Baju or bawah top Dress memang akan naik seri. Here i wanna Show you some Lacey2 yang buatkan you guys tergamam tengok!
Promosi lace 3D harga paling murah dipasaran design terkini
Promosi lace 3D harga paling murah dipasaran design terkini drp DBLacey
Promosi lace 3D harga paling murah dipasaran corak baharu
Promosi lace 3D harga paling murah dipasaran Malaysia
Promosi lace 3D harga paling murah dipasaran dgn corak baharu
Promosi lace 3D harga paling murah dipasaran design terkini daripada DBLacey
Promosi lace 3D harga paling murah dan terkini drp DBLacey
Promosi lace 3D harga runtuh dan corak terkini drp DBLacey
Promosi lace 3D harga paling murah di KL drp DBLacey
Promosi diskaun 70% lace 3D harga paling murah drp DBLacey
Promosi harga diskaun lace 3D harga paling murah drp DBLacey
Promosi harga diskaun lace 3D harga paling murah drp Adibah Karimah
Promosi harga diskaun sehingga 70% lace 3D harga paling murah drp DBLacey
Promosi harga runtuh lace 3D harga paling murah di KL

3D Lace

Bidang 60′ (Jimat!)
* This 3D Lace is 100% same with Dress Hanez Suraya (3D white) time Majlis Pernikahan Beliau.
*Guaranteed High Quality NO 1 Lacey
*Lembut, tak mudah kedut
*Jahitan Kemas
*Tampak Mewah Exclusive
*Gred 5A!

If you guys free free boleh usha dekat Instagram @DBLacey_ or can directly contact Admin at (+6) 019-6615447. World Wide Shippping..;) Yang pasti harga 80% lebih murah dari butik and worth it to buy compare to Top2 IG.

Premium Beautiful Corset Ramadhan Special Promotion

special promotion premium beautiful corset from Adibah Karimah

BEST ever SPECIAL PROMOTION Full Set of Premium Beautiful Corset is NOW coming to you guys!!!

Alhamdulillah, ketibaan Ramadhan yang sekian lama dinanti bakal menjelang tiba. Masing2 sibuk dengan persiapan menyambut Ramadhan, dah susun atur jadual apa nak masak dan tak lupa juga nak siapkan Baju raya kan? Of course la!hehee.. But at the same time, ramai sangat wanita2 di luar sana sedang gigih berusaha utk cantikkan badan untuk tampak lebih ramping dan anggun di hari raya nanti! Nak pergi exercise, gym of course la tak larat time2 puasa ni kan? But now, dengan pemakaian PREMIUM BEAUTIFUL CORSET pastinya impian anda untuk melangsingkan badan, tampak lebih anggun dan menarik pasti menjadi kenyataan!!
Let me explain to you KENAPA wanita2 di luar sana sememangnya PERLU memakai Full Set of PREMIUM BEAUTIFUL!
PREMIUM BEAUTIFUL CORSET mempunyai 3 Bahagian:-
special promotion premium beautiful corset full set
LONG BRA:

1. Mengelakkan bengkak susu
2. Mengelakkan payudara berdarah
3. Menyokong payudara besar
4. Menggalakkan pertumbuhan payudara yang kecil
5. Meransang pengeluaran susu ibu lebih banyak
6. Mengelakkan gastrik
7. Bahagian “Arora” yg gelap menjadi cerah pinky
WAIST NIPPER:

1. Menyokong tulang belakang / Cegah Slip Disc
2. Memecahkan batu karang kecil
3. Mengempiskan perut
4. Menghilangkan ‘stretch mark’
5. Membentuk pinggang menjadi Ramping
6. mencegah demam kuning “Joundis” pada baby
7. Mengubat lenguh kaki / Terseliuh
LONG GIRDLE:

1. Menyokong rahim selepas melahirkan anak
2. Menstabilkan hormon
3. Mengurangkan senggugut
4. Membantu perlekatan janin
5. Mencantikkan punggung
6. Mengurangkan keputihan
7. Period lebih teratur

Testimonial apa kata pengguna:-
special promotion premium beautiful corset for body shaping and weight loss

special promotion premium beautiful corset during ramadhan

special promotion premium beautiful corset only during ramadhan

promosi murah premium beautiful corset sempena ramadhan

promosi istimewa korset premium beautiful sempena bulan puasa
promosi istimewa korset premium beautiful sempena ramadan
premium beautiful corset dpt kuruskan badan, rawat period pain dan strecth mark

Macam mana nak Ukur? Ukuran mesti all in “CM ” ye..;)

cara mengukur saiz korset premium beautiful corset
What about the price??

jaminan lifetime warranty seumur hidup korset premium beautiful

Best price guaranteed will given to you guys!! 
Nak tahu lebih details about Premium Beautiful Corset dan Harga yang terbaik dari ladang, just drop your message/whatapps/call me here 0196615447!;)
*Lifetime Warranty Service*
promosi harga murah korset premium beautiful corset sempena bulan puasa

Get FREE biovelocity Sleep Mate!

Special promotion! Special promotion!
Buy 3 Biovelocity Sleep Mate, Get 1 for FREE!
Benda baik harus dikongsikan bersama.. isn’t it? YES!
Fenomena Bio Velocity Sleep Mate makin hari, makin menjadi-jadi! Dari usia yang baru lahir hingga usia veteren semua boleh menggunakan tilam ini.
A lot of testimonials outside sampaikan stock at stockist sold out! sold out!
Siapa pengguna Utama Biovelocity Sleep Mate ini?
– Penghidap ASMA/ LELAH

 – Masalah SENGGUGUT/ PERIOD TIDAK TERATUR
– Masalah ARTRITIS
– Pesakit GOUT
– KEKEJANG OTOT
– Pesakit KENCING MANIS
– TEKANAN DARAH TINGGI
– STROK
– INSOMIA & TIDUR TIDAK LENA
– TEKANAN (KERJA, KELUARGA, KEWANGAN)
– TABIAT MEROKOK & MINUM ALKOHOL
– TERDEDAH KEPADA RADIASI
Are you one of them? or kenalan berhampiran yang mengalami masalah di atas? Bantu diri anda dan orang sekeliling untuk mencuba pelapik tilam Biovelocity Sleep Mate ini. No REGRET of buying! but, you will Regret because not getting this amazing sleep mate earlier! Trust me guys. I help many people out there when i spread this news about Biovelocity Sleep Mate. They call and message me to get Biovelocity Sleep Mate! Their feedbacks also very good. Alhamdulillah semua feedback yang positif dan ada juga yang order lagi untuk kegunaan family mereka.
For your info, Kisah Ayah mertua Haji Harun Bin Noh berusia 87 thn yang mengidap penyakit lemah jantung dan pergerakkan bergantung sepenuhnya menggunakan kerusi roda elektrik lebih dari setahun. Yang ajaibnya, after 3 days penggunaan sleep mate Ayah mertua call “Lutut terasa keras dan bila cuba untuk bangun dan berjalan, Alhamdulillah tanpa sokongan kerusi roda mahupun tongkat Ayah dapat berjalan sejauh 20m! Syukur Ya Allah. 
Kita sebagai anak, sentiasa ingin berikan yang terbaik untuk ibu bapa kita sementara mereka masih bernyawa di muka bumi. Dari kecil sampai dewasa merekalah membanting tulang menjaga, mendidik sampai kita berjaya! tapi, kalau mereka sakit, di mana usaha kita? 
Mencegah lebih baik dari merawat!
Dapatkan segera dengan harga yang cukup berpatutan!

ADIBAH
019-6615447

Merdeka Day’s Bio Velocity Sleep Mate Promotion


Selamat Hari Merdeka yang ke-56 pada 31 Ogos 2013 kepada warga Malaysia. Sempena meraikan birthday saya hari ini dan hari kemerdekaan akan datang saya berbesar hati akan memberi BONUS HADIAH PERCUMA Tiga (3) kotak MINERAL COFFEE bagi setiap pembelian lapik tilam BIO VELOCITY SLEEP MATE (BVSM) bermula hari ini sehingga 2 September 2013.

Harga Bio Velocity Sleep Mate RM 1288.00
PERCUMA 3 kotak Mineral Coffee bernilai RM 79.50

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));


Apa lagi Jom Beli lapik tilam BVSM ni sekarang..!!
Ingat…Promosi ini hanya sampai 2 September 2013.

Order now to redeem your FREE GIFTS!
Contact me at 019-6615447
adibahkarimah@gmail.com for purchase.

>